Srdačan susret

Selfie koji je izazvao kaos: ‘Zna li uopće Musk s kime se slikao na finalu Svjetskog prvenstva?‘

Naila Asker-Zade priležnica je vlasnika VTB banke koji joj je skupocjene poklone kupovao novcem iz državnog proračuna

Muskov susret s Asker-Zade

 Profimedia, Twitter

Jedan od najbogatijih ljudi svijeta, Elon Musk, vlasnik Tesle i Twittera, nije želio propustiti finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Utakmicu je, dakako, pratio iz VIP lože, a ako je suditi prema fotografijama objavljenima na društvenim mrežama, dio svog vremena proveo je družeći se sa zetom Donalda Trumpa, Jaredom Kushnerom, turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom, ali i proputinovskom TV voditeljicom, Nailom Asker-Zade, prenosi The Business Insider.

Baš je ona na Telegramu objavila selfie s milijarderom koji je nastao neposredno po završetku okršaja Argentine i Francuske.

- Slažem se s ocjenom Elona Muska: "Dvoboj u pustinji. Bolja igra se nije mogla poželjeti." Vidjela sam kako je emocije o onome što se događa na terenu podijelio na svojem Twitter. Ja isto imamo puno emocija - reći ću vam ih uskoro - komentirala je uz fotografiju Asker-Zade referirajući se na Muskov tvit.

Ta TV voditeljica na Ruskoj državnoj radioteleviziji (VGTRK) je zbog svojih stavova i suradnje s ruskom vladom sankcionirana od Velike Britanije i Kanade. Osim javnih nastupa, Asker-Zade u Rusiji je poznata i kao djevojka ruskog oligarha, vlasnika VTB banke, Andreja Kostina.

Oligarh je u prošlosti često bio darežljiv prema svojoj ljubavnici kupivši joj stan u Moskvi, ljetnikovac vrijedan četiri milijuna dolara, 62-metarsku jahtu i do 2019. godine joj je platio privatne letove u vrijednosti od gotovo pola milijuna dolara.

Sve te darove, kako je otkrio u polusatnom videozapisu na YouTubeu prije tri godine danas politički zatvorenik i glavni Putinov oponent, Aleksej Navaljni, financirali su ruski porezni obveznici.

No, to otkriće koje je u 24 sata pogledao 3,5 milijuna ljudi, nije previše zamaralo Nailu Asker-Zade. Štoviše, zahvalila se na besplatnoj reklami.

- Naručila sam izvorno oglašavanje od popularnog blogera, no nisam znala da ću postati toliko popularna. Dobro došli, moji novi sljedbenici! - napisala je tada na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:09