SMRT NA RAJSKOM OTOKU

Ruska manekenka pala s balkona tijekom ‘seks tuluma‘, priča ubrzo dobila neočekivani zaokret

Policija istražuje je li riječ o nesreći, samoubojstvu ili ubojstvu. U ruci preminule Evgenije Smirnove pronašli su hrpu kose

Evgenia Smirnova

 Profimedia/

Tajlandska policija sumnja da je ruska manekenka Evgenia Smirnova (37), koja je pala s visine od 25 metara s balkona na osmom katu u odmaralištu Patong na otoku Phuketu, možda bila gurnuta.

Na takav crni scenarij upućuju dokazi - naime, u njezinoj ruci istražitelji su pronašli hrpu kose. Atraktivna brineta prilikom pada slomila je nogu i zadobila smrtonosne ozljede glave, prenosi Daily Mail. Lokalne vlasti provode forenzičku analizu uzorka kose kako bi se utvrdilo koga je Smirnova možda zgrabila dok je padala.

image

Evgenia Smirnova

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Inače, Evgenia je sve do smrti na više profila na društvenim mrežama pod različitim imenima redovito prenosila sadržaje uživo na web stranici za odrasle. Porijeklom je iz Nižnjeg Novgoroda, ali živjela je u Moskvi. Na Phuket je stigla 25. svibnja, a njezino beživotno tijelo pronađeno je u utorak u ranim jutarnjim satima.

Nakon njezine smrti, privedeni su Ruskinja Natalia Kosenkova (35) te Amerikanac Jamaal Antwaun Smith (38) i Jordanac Ahmad Radi Mustafa Alatoom (28). Prema pisanju Bangkok Posta, sumnja se da je spomenuti trojac prisustvovao razuzdanoj zabavi prepunoj seksa, droge i alkohola u kompleksu u Patongu u kojemu je Smirnova poginula.

image

Natalia Kosenkova

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Jordanac je uhićen dok se, nakon nakon Evgenijine smrti, pokušavao ukrcati na let iz Tajlanda. Kosenkova, inače manekenka i DJ-ica, koja je radila i kao stomatološka asistentica, u međuvremenu je puštena na slobodu i tvrdi kako je pogibija njezine sunarodnjakinje nesretan slučaj.

- Mi nismo krivi. To nije bilo ubojstvo. Smirnovu sam upoznala tek u noći incidenta i nije istina da je zabava na kojoj smo bili uključivala seks i drogu. Evgenia se samo pojavila na tulumu, dovela je i svoga prijatelja (Ahmada Mustafu Alatooma), koji se ponašao nedolično. Mogu samo reći da smo se moj prijatelj (Jamaal Antwaun Smith), kojega poznajem jako dugo, ponašali dostojanstveno i pristojno. Policija nam vjeruje. Ja sam ovdje samo obična turistkinja, a ta zabava - pa to je bio samo redoviti 'festival pića', ovdje netko umire svaki dan - izjavila je, iako je tajlandska policija nakon tragedije izvijestila kako su u penthouseu pronašli omote kondoma i kanabis.

Što se tiče samoga slučaja, vlasti trenutačno razmatraju tri teorije - u igri su nesreća, samoubojstvo ili ubojstvo.

- Možda je žena slučajno pala s balkona, no moglo bi se raditi i o ubojstvu koje je bilo rezultat svađe. Ispitujemo sve uključene osobe, a kosa u Evgenijinoj ruci proći će DNK testiranje kako bi se utvrdilo kome je pripadala - rekao je naćelnik policije Chomphunuch Anantayakun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:24