MAKLJAŽA NA TAJLANDU

Rus na zabavi u vili maloljetnici šaputao na uho da želi spavati s njom, sve je čuo njezin otac. Ubio ga je jednim udarcem

Policija je zaprimila dojavu o incidentu u tri sata ujutro

Ilustracija

 Adirach Toumlamoon/zuma Press/Adirach Toumlamoon/zuma Press

Zabava u vili na Tajlandu koja je bila organizirana u ponedjeljak, ubrzo je nakon jednog udarca završila kobno za Rusa koji je seksualno uznemiravao maloljetnu kćer Britanca, prenosi Daily Mail.

Igor Yasilyev (36) navodno je počeo flertovati s 15-godišnjakinjom u ranim jutarnjim satima, iako je na zabavi bila i njegova supruga. U jednom trenutku joj je šapnuo da želi spavati s njom, što je čuo njen 34-godišnji otac i udario pijanog Yasilyeva u lice. Pao je na tlo i ozlijedio glavu, zbog čega je zadobio smrtonosne ozljede.

Policija je zaprimila dojavu o incidentu u tri sata ujutro i otišla na lokaciju u Pattayi, gdje su pronašli četiri muškarca i dvije žene, uključujući onesviještenog Rusa koji je ležao na podu, dok se krv skupljala oko njegove glave. Iako je bio hitno prebačen u bolnicu, ubrzo je preminuo od ozljeda.

Sud je izdao nalog za uhićenje Britanca, navodeći da se traži zbog napada na drugu osobu koji je rezultirao smrću. Uhitili su ga isti dan tijekom poslijepodnevnih sati u njegovom domu u četvrti Sattahip, gdje je živio s obitelji.

- Nisam mislio da će moj udarac dovesti do njegove smrti, žalim zbog svojih postupaka - rekao je policiji.

Njegova supruga rekla je da je također bila na zabavi, ali je otišla ranije zbog posla. Oko tri sata joj je stigla poruka od supruga u kojoj je rekao da želi ići doma. Vratila se u vilu i vidjela ga kako hoda ulicom.

- Kad sam ga pitala što se dogodilo, rekao mi je da je Rus, dok su pili, počeo seksualno uznemiravati našu kćer, iako je na zabavi bila i njegova supruga. Eskaliralo je kad joj je spomenuo seks, što ga je razljutilo i muž ga je nokautirao - tvrdi supruga.

Yasilyevljev poznanik koji je također bio u vili, tvrdi da su se obojica po prvi put sreli na zabavi i pili zajedno dok nije izbila svađa.

- Nisam znao koje je nacionalnosti taj čovjek, ali je šakom udario Igora koji je udario glavom u tlo. Bio sam šokiran jer je bilo puno krvi - prisjeća se.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što su trojica zaštitara iz bara u Pattayi brutalno pretukli dvoje britanskih turista, zbog neslaganja oko računa.

Tvrdili su da ih je lokal pokušao prevariti s dodatnim troškovima, a zaštitari su intervenirali kad su bijes počeli usmjeravati na konobaricu. Nakon par minuta naguravanja, dvojicu Britanaca su izvukli na ulicu i počeli ih udarati nogama.

Turisti su se onesvijestili i njihovo stanje trenutno nije poznato, dok je policija odbila komentirati detalje slučaja. Rekli su da su zaštitari upozoreni zbog svog ponašanja, ali nisu uhićeni ili optuženi, već su se morali ispričati zbog narušavanja imidža grada.

- Turisti koji su napadnuti nisu podnijeli prijavu pa ne možemo odrediti istražnog službenika. Nema otvorenih slučajeva dok se ne žale. Kruže glasine da su na intenzivnoj njezi, ali nismo čuli ništa od bolnica - tvrdi policija.

U spomenutom baru djelatnost obavljaju i seksualne radnice, koje su rekle da su turisti platili dvije djevojke, kako bi pile s njima. Jedan od Britanaca nije htio podmiriti svoj račun, tvrdeći da ga je već platio, zbog čega je izbila tučnjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 08:26