SVEOPĆI KAOS

Roditelji otišli na put, tinejdžer priredio tulum, a onda se stvar otela kontroli: ‘Samo su navirali...‘

Jedan 18-godišnjak napadnut je, a razulareni uljezi izrezali su gume na automobilu domaćinovih roditelja, a oštetili su i druga vozila u susjedstvu

Policija ispred kuće u Worthingu

 Screenshot/X

Dok mu je majka bila u Portugalu, 16-godišnjak iz Worthinga u Zapadnom Sussexu u jugoistočnoj Engleskoj odlučio je k sebi pozvati nekolicinu prijatelja. Njegov otac, inače, direktor tvrtke za porezno savjetovanje, bio je doma i nije imao ništa protiv "uobičajenog mladenačkog druženja" koje je njegov sin dogovorio za petak poslije škole. No u njegovu dvojnu kuću odjednom je banulo 200-tinjak ljudi!

Naime, sve je eskaliralo kad je netko, bez znanja tinejdžera, detalje okupljanja objavio na Snapchatu i drugim društvenim mrežama, nakon čega su se potpuni stranci sami pozvali na imanje.

- U početku je sve bilo mirno i dobro smo se zabavljali. Vrijeme je bilo lijepo i htjeli smo izaći u vrt, ali nakon nekoliko minuta počeli je pristizati sve više ljudi koje nikad nisam upoznao. Moja sestra pristojno je zamolila one koji nisu bili na popisu da odu.

No horda je postajala sve veća i u jednom trenutku morali smo pozvati policiju. Neki neželjeni gosti bili su vrlo pijani i agresivni, prolazili su kroz vrtove naših susjeda pa su ih policajci na kraju s našeg posjeda tjerali preko megafona - ispričao je vidno šokirani 16-godišnjak za Daily Mail.

Jedan 18-godišnjak napadnut je u sveopćem kaosu, a razulareni uljezi razbijenom bocom izrezali su gume na automobilu domaćinovih roditelja, a oštetili su i druga vozila u susjedstvu.

- Pozvao sam 40-ak prijatelja, a ispred kuće na kraju su bile stotine ljudi! Čini mi se da ovi najproblematičniji uopće nisu bili iz moje škole. Zabavu sam planirao imati početkom veljače, no morao sam je odgoditi.

Pretpostavljam da su se informacije o novom datumu u međuvremenu nekontrolirano proširile društvenim mrežama. Iskreno, organizirao sam puno tuluma kod kuće, ali ovako nešto nikad mi se nije dogodilo - dodao je tinejdžer.

Njegova majka početkom tjedna vratila se iz Portugala.

- Srećom, nije bilo štete na kući ili u vrtu. Suprug i sin učinili su pravu stvar kad su pozvali policiju, ali ovo je jako uzrujalo mog sina. Mi smo vrlo društvena obitelj i naša vrata uvijek su otvorena za njegove prijatelje, ali petak navečer bio je katastrofa - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:37