ZABRINJAVAJUĆE BROJKE

PRONAĐEN KOKAIN U VODI IZ VODOVODA Zlouporaba opojnih droga dosegla nezamislive razmjere

Sisak, 220109.U sklopu policijske akcije Marakana uhiceni su supruznici i muskarac sa podrucja Kutine zbog zlouporabe opojnih droga. Kod supruznika je pronadjeno je 11 mobitela i veca kolicina domaceg i stranog novca, a kod muskarca 3 mobitela i 3 tisuce eura i sada u istraznom centru zupanijskoj suda u Zagrebu.Kokain.Foto: PU Sisacko - Moslavacka
 Miroslav Kiš / CROPIX

LONDON - Zlouporaba kokaina u Ujedinjenom Kraljevstvu toliko je rasprostranjena da se tragovi te opojne droge mogu pronaći čak i u vodi za piće!

Inspekcija vode za piće na četiri različite lokacije u Velikoj Britaniji otkrila je metabolizirane tragove te ilegalne supstance, što znači da je već prošla kroz ljudski organizam.

Iako je razina metabolita kokaina niska i ne može predstavljati opasnost po zdravlje, tragovi te droge u vodovodu ukazuju koliko je raširena zlouporaba te droge.

Mediji su već upozoravali na raširenost kokaina kada su pronađeni tragovi na gotovo svakoj novčanici, u WC-ima u zastupničkom domu te u dvije trećine svih fakulteta na Cambridgeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 22:58