LIJEPA I NEMILOSRDNA

Prije osam godina hladnokrvno je likvidirala bivšeg, a sada svima besramno pokazuje da je slobodna

Bivša manekenka puštena je na slobodu osam godina nakon što je upucala bivšeg dečka u njegovom luksuznom domu u Španjolskoj

Majka Kukucova

 Profimedia/

Bivša manekenka puštena je na slobodu osam godina nakon što je upucala bivšeg dečka u njegovom luksuznom domu na jugu Španjolske. Sa samo dvadeset i šest godina, Majka Kukucova zbog ljubomore je usmrtila bogatog draguljara Andyja Busha (48). Nakon izlaska iz zatvora, uživa na španjolskim plažama i besramno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

U travnju 2014. godine Bush je došao u vilu sa svojom novom djevojkom, a Kukucova je pucala u njega tri puta. Dva hica uputila mu je u glavu, a jedan u rame. Kad se uvjerila da je britanski milijunaš mrtav, manekenka je pobjegla svojoj obitelji u Slovačku. Naknadno je izručena Španjolskoj gdje je zbog ubojstva osuđena na 15 i pol godina zatvora.

Nakon što ju je zaposlio u jednoj od svojih trgovina u Bristolu, Kukucova je prohodala s milijunašem. Uživali su u luksuznom životu na relaciji Wales - Estepona, ali ubrzo su Kukucovu uhvatili brojni napadi bijesa, ljubomora i neprestano kontroliranje Busheva računala i mobitela.

Nakon dvije i pol godine veze, Bush ju je ostavio i započeo vezu s ruskom studenticom Marijom Korotajevom. Ubrzo ju je zaprosio, a samo nekoliko sati kasnije našli su njegovu bivšu djevojku u krevetu u vili. Kukucova je iskoristila njihov romantični izlet kako bi se ušuljala u vilu gdje se skrivala dva dana do konačnog susreta.

image

Vila u kojoj se dogodilo ubojstvo

David Hedges/Swns/Profimedia/David Hedges/Swns/Profimedia

Odbijala je napustiti vilu zbog čega je Bush svoju zaručnicu poslao u auto dok ne riješe problem. Kukucova je u njega ispalila tri metka i položila revolver u Bushovu ruku kako bi izgledalo kao da si je sam oduzeo život. Izbacila je Korotaevu iz njegovog pozlaćenog Hummera i rekla joj da je dobila dozvolu da se njime preveze do aerodroma.

Auto je napustila u blizini i nazvala bivšeg dečka iz Slovačke za pomoć. Doletio je u Madrid prvim avionom, a u Slovačku su se zajedno vratili automobilom. U Novoj Bošaci, svom rodnom gradu, predala se policiji. Izručena je Španjolskoj, a već u siječnju se posvađala s meksičkom dilericom oko suknje koju joj je navodno ukrala.

Na suđenju u Malagi, Kukucova je tvrdila da nije planirala Bushovo ubojstvo već da je postupala u samoobrani. Svjedočila je da ju je Bush napao i prijetio joj pištoljem, a zbog velikog straha ga je upucala. Porota je njenu priču odbacila i osudila ju za ubojstvo.

image

Majka Kukucova

Ab1/Solarpix/Profimedia/Ab1/Solarpix/Profimedia

Kazna joj je kasnije smanjena na 13 godina i 9 mjeseci, ali je puštena ranije jer je uvjerila španjolske vlasti da ne predstavlja opasnost za sebe niti za okolinu. Kukucova je proslavila izlazak iz zatvora odlaskom na plažu gdje je pozirala u zlatno-crnom bikiniju i uživala u ručku s prijateljima. Nakon toga pridružila se svojim roditeljima, Danki i Lubomiru, na Majorci. Na nekoliko fotografija na ruci nosi maramu što je pokrenulo glasine da nosi narukvicu, koja joj prati kretanje, zbog nedavnog izlaska iz zatvora.

Kukucova, koja sad ima trideset i dvije godine, odbila je komentirati cjelokupnu situaciju kad su je kontaktirali iz slovačkog magazina Plus Seven DNI. Niti njen otac nije imao komentara jer, kako kaže, već im je svega dosta.

image

Majka Kukucova

Collect/Swns/Profimedia/Collect/Swns/Profimedia

Busheva bivša supruga, s kojom ima dvadesetsedmogodišnju kćer Ellie, nakon presude je bila izrazito rastresena i zahtijevala da ju se zatvori na dvadeset godina. - Dvadeset godina za ubilačku kravu. Nadam se da će trunuti. Niti ju jednom trenutku se nije ispričala mojoj kćeri. Okrivljava Andyja, niskoživotni ološ, napisala je Sam Mason na Twitteru.

Sudac Ernesto Carlos Manzano mogao je osuditi Kukucovu na dvadeset i dvije godine, ali je presudio da se radi o zločinu iz strasti. Dobila je petnaest godina zatvora za ubojstvo i dodatnih šest mjeseci za provaljivanje u vilu zbog toga što nije bila ranije osuđivana te se iskreno ispričala.

Sudac je, također, naredio odštetu od oko milijun i pol kuna Bushovoj kćeri Ellie i još 260 tisuća kuna Bushevoj sestri. Ukupna kazna dodatno je smanjena jer je sud utvrdio da nije bila u potpunosti prisebna i jer se sama predala policiji.

- Izgubila sam brata koji mi je bio najbolji prijatelj. Nije uništila samo svoj život i život svoje obitelji, već je i naše živote zauvijek promijenila. Žao mi je što nije u Americi u nekoj od država u kojima se za oduzeti život ide na pogubljenje. U mojim očima, ona ne zaslužuje živjeti, rekla je Busheva sestra Rachel.

image

Kći Ellie i sestra Rachel

Mirrorpix/Mirrorpix/Profimedia/Mirrorpix/Mirrorpix/Profimedia

Dodaje da joj nikad neće oprostiti jer ona i dalje može živjeti svoj život, a njenu nećakinju otac neće predati kad se bude udavala. Brata je upozorila da čuva leđa nakon prekida veze s Kukucovom za koju je smatrao da je opsjednuta njegovim bogatstvom.
Maria Korotaeva, koja je izgubila zaručnika, u svojoj knjizi je podijelila da sumnja da je Kukucova zapravo ubila Busha po naređenju kako bi se spriječilo njegovo širenje posla u Londonu. Također, tvrdi da je primila nekoliko prijetnji smrću prije nego što joj je zaručnik ubijen, ali ih nije prijavila jer ih nije shvaćala ozbiljno. Bush ju je zaprosio nekoliko sati prije nego je ubijen, a najveći strah joj je da će ju Kukucova pronaći i ubiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 10:29