OD ŠALE DO DOBITKA

Potrošio 4 dolara, osvojio 4 milijuna: Amerikancu na lutriji pomogli brojevi iz kolačića sreće

Umirovljeni vojnik rekao je da kolačić sreće dolazi iz restorana Red Bowl koji redovito posjećuje sa svojom suprugom

Kolačić sreće

 Unknown/Zuma Press/Profimedia

Muškarac iz Sjeverne Karoline bogatiji je za 4 milijuna dolara nakon što je za igranje lutrije iskoristio brojeve koje je pronašao u kolačiću sreće, piše People.

Gabriel Fierro iz Corneliusa odigrao je igru Multiplier Mega Millions, a listić je platio samo četiri dolara. Izvlačenje upravo njegovog listića prošlog utorka donijelo mu je milijunski dobitak, navodi se na web stranici lutrije Sjeverne Karoline.

"Obično ne igram brojeve iz kolačića sreće, ali ovog sam puta pokušao iz šale", rekao je 60-godišnji Fierro.

Umirovljeni stožerni narednik, koji je u vojsci proveo 32 godine te je sad umirovljen nakon što je služio u Iraku - rekao je da kolačić sreće dolazi iz restorana Red Bowl u Charlotteu koji redovito posjećuje sa svojom suprugom.

Fierro je prvo online kupio listić za tri dolara, a zatim je izdvojio još jedan dolar kojim je kupio dodatni listić pod nazivom Megaplier, koji umnožava svaki potencijalni dobitak.

Pet pogođenih brojeva na bijelim lopticama prvo mu je donijelo osvojenih milijun dolara, a taj je iznos potom učetverostručen na 4 milijuna, zahvaljujući njegovom dodatnom listiću.

Njegov dobitak najveći je u povijesti online igara u državi.

“Ujutro sam dobio e-mail i zaprepašteno sam zurio u njega”, rekao je Fierro te dodao: "Pokazao sam ga svojoj ženi, a ona je mislila da je to prvoaprilska šala ili možda prevara."

Kada su shvatili da je njihov dobitak legitiman, par je počeo slaviti. "Počeli smo trčati po kući vrišteći kao tinejdžeri", rekao je Fierro.

Kada je Fierro stigao u sjedište lutrije da podigne svoju nagradu, njegov ukupni neto iznos nakon odbitka federalnog i državnog poreza iznosio je 2.840.401 dolar.

Umirovljeni vojnik je otkrio da će, iako planira uložiti većinu svog dobitka, novca potrošiti i na proslavu.

"Kupit ćemo šampanjac na putu kući", rekao je Fierro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:06