NADREALNA SNIMKA

Poludjeli kriminalac preletio ogradu, skočio na sutkinju i počeo je tući: ‘Za**** to, kučko!‘

Redden ima kriminalnu povijest te je optuživan za zlostavljanje, pljačku, napad, oštećenje imovine i prisilu
 X/Raw_Reporting

Nakon što mu je odbila prijedlog za jamčevinu, sutkinju Mary Kay Holthus iz Las Vegasa tijekom saslušanja je napao kriminalac. Snimka koja je nastala u srijedu ujutro prikazuje trenutak kad je Deobra Delone Redden (30) nasrnuo na sutkinju, piše Daily Mail.

Redden je iskočio s mjesta na kojem je stajao i preskočio sudačku klupu kako bi se obračunao sa sutkinjom. Dok se baca na nju, čuje se kako govori "ne, za**** to kučko". Može se čuti kako je više puta udario sutkinju iako su je zaštitari pokušavali obraniti i obuzdati poludjelog kriminalca. Holthus je preklinjala napadača da se makne s nje.

Ironično je kako je Redden osuđen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda neposredno prije nego je nasrnuo na službenike. Sutkinja je zadobila ozljede te se njeno stanje prati, a ozlijeđen je i policajac koji je sjedio kraj nje te je prevezen u bolnicu.

- Pohvaljujemo herojska djela sutkinje i policiju, jer su uspješno obranili od optuženog. Preispitujemo sigurnosne protokole i učinit ćemo sve što je potrebno da zaštitimo pravosuđe, javnost i naše zaposlenike, poručio je Okružni sud u Las Vegasu u izjavi za Channel 13.

Redden ima kriminalnu povijest te je optuživan za zlostavljanje, pljačku, napad, oštećenje imovine i prisilu. Sutkinja je ranije zahtijevala da se podvrgne testu procjene uračunljivosti te je u listopadu utvrđeno da je uračunljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:46