VELIKA TRAGEDIJA

Pas usmrtio bebu staru šest tjedana dok je spavala u kolijevci: ‘Nikada nije bio agresivan‘

U teksaškom gradu Knoxville, obiteljski pas je napao novorođenče dok je spavalo u svom krevetiću

Ilustracija

 Jpm/Image Source Via Afp

Svega šest tjedana stara beba preminula je od ozljeda koje joj je nanio obiteljski pas.

Naime, u teksaškom gradu Knoxville, obiteljski pas napao je novorođenče Ezru dok je spavalo u svom krevetiću. Kako piše ABC, njihov haski niotkuda je napao dijete koje je spavalo.

- Biti njegova mama bila je najveća čast i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila - rekla je djetetova ožalošćena majka, Chloe Mansoor.

Prema njegovim roditeljima, Ezra je bio u bolnici u kritičnom stanju gotovo tjedan dana prije nego što je preminuo. Zadobio je ozljede opasne po život, uključujući krvarenja i oteklinu mozga.

Pas, koji je bio s obitelji osam godina, jedan je od dva psa u tom domaćinstvu, a nijedan nije imao povijest agresije. Dok je život malenog Ezre tragično prekinut, njegovi roditelji Mark i Chloe odlučili su pomoći drugim bebama u nevolji donirajući njegove organe.

- Molite se za cijelu obitelj, zaista. Svi su ga toliko voljeli i znam da svi trenutno tugujemo. To će trajati cijeli život - rekla je majka preminulog djeteta.

Inače, obiteljski pas odgovoran za napad odveden je u lokalni centar za životinje, a ured šerifa okruga Knox, prema standardnom protokolu, istražuje ovaj slučaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 12:30