SHENKI VERSACE

Ovako živi najbogatiji Albanac: Glumi Sulejmana, nosi papuče od 540 eura, uživa u neviđenom luksuzu!

- I zlato koje imam sve je s oznakom Versacea i imam oko pet kilograma takvog brendiranog nakita, kaže Maslani

Shenki Maslani

 Screenshot Youtube/

Albanac iz Sjeverne Makedonije Shenki Maslani zaintrigirao je javnost svojim vrlo neobičnim načinom života. Naime, poznat kao Shenki Versace, živi u neopisivom luksuzu, a detalje iz svoje svakodnevice redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Gdje je luksuz, tu je i ovaj milijunaš, koji ne dopušta da ga bilo što ograničava, već slijedi svoja uvjerenja i ciljeve. Inače, otac je troje djece kojima bezrezervno dopušta da uživaju u svim privilegijama svog bogatstva.

image

Shenki Maslani

Screenshot Youtube/

Luksuzni automobili, velebne vile, preskupa odjeća, kafić - sve je to njegovo vlasništvo. No, sve ostavlja bez teksta zbog neizmjerne ljubavi prema poznatom svjetskom brendu "Versace", a koliko je njime fasciniran govori i činjenica da je sve u motivima poznatog modnog brenda. Od namještaja, preko posteljine, ormara, preko poda pa sve do zidova sve blista i sjaji, piše Kurir, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Volim brend Versace od 2009. Imam kuću u selu Aračinova, ovdje blizu Skoplja, i sve je pod brendom Versace. Moja je odjeća uvijek puna Versacea. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam sve je s oznakom Versacea i imam oko pet kilograma takvog brendiranog nakita - rekao je jednom prilikom Shenki Versace.

Mnogi se pitaju odakle mu toliki novac, no on je sve nedoumice lako riješio.

- Zarađujem od prodaje automobila, imam veliki auto plac. Ja to radim godinama.

Svaki njegov automobil personaliziran je za njega, a na sebi ima prepoznatljive Versace uzorke.

@shenki.versace

Met leme eka gjali jem zotni llekin❤️??

♬ original sound - besimdinaofficial

Versace kafić

U rodnom gradu otvorio je i kafić, a cijeli interijer također je u znaku Versacea. Namještaj je stigao iz raznih dijelova svijeta, a sve u njemu je izuzetno skupo. No, i jelovnik je prilagođen poznatom brendu pa želite popiti kavu koju krasi prepoznatljiv logo.

Moderni Sulejman Veličanstveni

Dodatno je šokirao slikama na kojima pozira kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve iz Versace programa, uključujući i garderobu, a oko vrata nosi zlatne lančiće od kojih su neki, sudeći po slikama, teški oko jedan kilogram, ako ne i više. Zbog svega navedenog smatra se jednim od najbogatijih Albanaca na Balkanu, prenosi Kurir.

image

Shenki Maslani

Screenshot Youtube/

Odjeća u vrijednosti jednog stana

Na donje rublje troši pozamašne svote novca, a jedne gaćice navodno koštaju 188 eura. Ima više od 400 pari tenisica ovog brenda, pa za njih ima posebne prostorije.

image

Shenki Maslani

Screenshot Youtube/

- Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavjese, posuđe... Nema apsolutno ništa što nije brendirano. Jedne papuče plaćam 540 eura. Moja odjeća nije jeftina, ali što ću kad je volim? Volim trošiti na odjeću, donesu mi prijateljice, a najdraža kombinacija mi je crna i zlatna - rekao je Shenki Maslani, zvani Versace.

Vila u Beogradu vrijedna 4 milijuna eura

Prije nekoliko godina kupio je i luksuznu vilu u Beogradu za 4 milijuna eura.

- Nema što, Srbija je predivna, njena priroda ostavlja bez daha, pa ću imati gdje odmoriti. Naravno, bitnije su mi lijepe djevojke i noćni život Beograda. Zato sam odlučio pronaći kuću u kojoj ću moći praviti najbahatije tulume kakve Srbi nisu vidjeli - objasnio je tada Shenki.

image

Shenki Maslani

Screenshot Youtube/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:00