UPOZORENJE RODITELJIMA

Otkriveno od čega je umrla bivša dječja zvijezda; njegova mama: ‘Kemikaliju je kupio na Amazonu!‘

Matthew Mindler (19) kupio je proizvod za 15 dolara, a naručio je količinu koja može usmrtiti četvero ljudo
Matthew Mindler kao dječak
 Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia

Bivša dječja zvijezda, Matthew Mindler (19), izvršio je samoubojstvo pomoću natrijevog nitrata koji je kupio na Amazonu, rekla je njegova majka, piše Dedline.com.

Mindler je kupio proizvod za 15 dolara. Obdukcija nesretnog mladića pokazala je da umro od trovanja natrijevim nitratom. Inače, ta se kemikalija koristi kao konzervans i vrlo je opasna jer uzorkuje smanjenje krvnog tlaka i sprječava dotok kisika u mozak.

Monica Mindler rekla je kako je doznala da je njezin pokojni sin kemikaliju kupio na Amazonu, pregledavajući povijest pretraživanja na njegovom računalu. Mladi je glumac tražio informacije o tome kako kupiti natrijev nitrat i kako ga iskoristiti da si što je moguće bezbolnije oduzme život.

Naručio je dovoljnu količinu da usmrti četvero ljudi.

Monica Mindler ove je informacijue objavila kako bi upozorila druge roditelje na opasnu kemikaliju.

Iz tvrtke Amazon još nema komentara.

Podsjetimo, Matthew Mindler, dječja glumačka zvijezda i student prve godine na Sveučilištu Millersville, za kojim se nekoliko dana tragalo, pronađen je mrtav 28. kolovoza u blizini sudentskog kampusa.

Mindler se proslavio ulogom u filmu iz 2011. 'My Idiot Brother', a posljednja mu je uloga bila ona u filmu iz 2016. 'Chad: An American Boy'.

Mindler je nestao 25. kolovoza o čemu je fakultet obavijestio roditelje koji su pokrenuli potragu. Nažalost, nekoliko dana kasnije, mladić je pronađen mrtav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:47