POBJEGLI U HRVATSKU

Osramoćeni ministar ljubavnicu koja ga je stajala fotelje odveo na romantični odmor u Split

Matt Hancock i Gina Coladangelo snimljeni su kako pijuckaju vino u luksuznom restoranu dok im gitarist na stepenicama svira serenadu
Matt Hancock i Gina Coladangelo
 Tolga Akmen/AFP

Bivši britanski ministar zdravstva Matt Hancock (43) i njegova ljubavnica Gina Coladangelo (44) viđeni su na romantičnoj večeri u Splitu u Hrvatskoj. Zaljubljeni golupčići snimljeni su kako uživaju u Lvxoru, omiljenom okupljalištu splitske kulturno-društvene elite.

U videu, koji je snimljen u subotu navečer, a objavio ga je Daily Mail, vidi se kako Hancock i njegova bivša pomoćnica pijuckaju vino za stolom ispred luksuznog restorana dok im gitarist na stepenicama svira serenadu.

Britanski mediji prenose kako je spomenuti Lvxor "mjesto nadaleko poznato po kvalitetnoj aromi kave, domaćim delicijama, nacionalnoj kuhinji, opsežnoj vinskoj karti i brojnim kulturnim događanjima", a iz restorana "puca veličanstven pogled na zvonik sv. Dujma, zaštitnika Splita, i trg Peristil".

Podsjetimo, Matt Hancock bio je prisiljen napustiti britansku vladu nakon što je u javnost 6. svibnja procurila snimka iz njegova ureda u Whitehallu na kojoj je ljubio svoju pomoćnicu - osim što je kršio covid smjernice o fizičkom distanciranju, neviđeni skandal nastao je zbog činjenice da su i on i Gina Coladangelo u to vrijeme bili u braku.

Hancockovi su se vjenčali 2006., a u braku su dobili troje djece - kćer (14) te sinove u dobi od 13 i 8 godina. I bivša pomoćnica sad već bivšeg ministra majka je troje djece čiji je prevareni suprug Oliver Tress, osnivač trgovine odjećom Oliver Bonas.

image
Gina Coladangelo
Tolga Akmen/AFP

Nakon što je objavljena snimka njihova poljupca, Hancock je podnio ostavku i javno se ispričao "zbog kršenja covid smjernica".

- Ne želim da moj privatan život na bilo koji način odvrati pozornost od vođenja ove (covid) krize. Ispričavam se svojoj obitelji i voljenima - izjavio je tad bivši britanski ministar zdravstva.

Prije dolaska u Hrvatsku, ljubavnici Matt i Gina, koji se znaju još iz razdoblja kad su oboje studirali na Oxfordu, prošloga mjeseca viđeni su na odmoru u Montreuxu u švicarskim Alpama.

image
Matt Hancock
WIktor Szymanowicz/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:29