KRVAVI OBRAČUN

Opsada u Novom Sadu: Ranjen policajac, napadač ga izbo odvijačem, duge cijevi na ulicama

Prema policijskim informacijama do obračuna je došlo kada je 33-godišnji policajac van dužnosti pokušao spriječiti krađu automobila
Ilustracija/policija na ulicama Novog Sada
 Aleksandar Jovanović/Anadolu

Na području Novog Sada tijekom dana došlo je do krvavog obračuna između 33-godišnjeg inspektora Policijske uprave Novi Sad i 43-godišnjaka.

Kako javljaju mediji u Srbiji, na ulicama najvećeg vojvođanskog grada jake su policijske snage, među kojima i policajci naoružani dugim cijevima. Iako se najprije pojavila informacija kako je 33-godišnji inspektor ranjen iz vatrenog oružja, to je demantirano, te je policajac po svemu sudeći višekratno izboden odvijačem.

Do sukoba je navodno došlo kada je mladi inspektor pokušao spriječiti krađu automobila. MUP Srbije objavio je fotografiju potencijalnog napadača, navodeći kako se radi o 43-godišnjem D. S.

image
Napadač na policajca u Novom Sadu
MUP RS

- Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Novom Sadu intenzivno tragaju za D. S. (1977), zbog sumnje da je, danas, napao i teško povrijedio policijskog službenika Policijske uprave u Novom Sadu. Sumnja se da je on, prilikom pretresa, šrafcigerom zadao ubodne rane u ruku i nogu inspektoru kriminalističke policije koji je bio van dužnosti, a koji ga je pokušao spriječtii da ukrade automobil na Salajci - priopćili su kasno poslijepodne iz MUP-a.

Kako javlja B92, muškarac je lociran i priveden na području Fugota te mu je određen pritvor.

Zasad nije poznato u kakvom je stanju ranjeni policajac, osim da je u napadu zadobio teške ozljede.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:38