ČUDO U BiH

On je u 85., a ona u 48. godini i sad čekaju dijete: ‘Suprug se nije brinuo o njoj, htjela se udati za mene‘

Porod se očekuje u travnju ili svibnju. Meni je drago što god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko, kaže Šaban Mujić

Asmira i Šaban Mujić

 Screenshot/YouTube

Nevjerojatan slučaj zabilježen je u naselju Glogovac u gradu Cazinu u Bosni i Hercegovini. Naime, u subotu, 5. studenoga, vjenčali su se članovi obitelji Mujić, Šaban i Asmira. Njemu je 85., a njoj 48. godina života. Šaban se bavi stočarstvom, uzgaja ovnove i ovce.

Mladenka za portal Dnevni avaz kaže kako se već priviknula i da je mladoženja sluša. Kako je otkrio Šaban, njegov recept za uspjeh je taj što on ne štedi na sebi, voli dobro pojesti, a bez teletine ne može živjeti. Iz prvoga braka već ima četvero djece, tri sina i kćer. Šaban otkriva i kako su se upoznali Asmira i on.

- Ona je radila kod mene, kad sam ja otišao u mirovinu. Bila je u vrlo teškom stanju, s troje djece, a njezin suprug nije se brinuo o njima. Ja sam nju uvijek plaćao pošteno, davao sam joj pomoć kad god sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla: ‘Šabane, ja ne mogu više s ovim čovjekom. Ja bih se udala za tebe‘, a ja rekoh: ‘Hoću‘. I tako je bilo - ispričao je mladoženja.

- Ja sam njoj rekao da mora malo pričekati s vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo ići i došli smo do vremena, 2022. godine vjenčali smo se u Cazinu u općini i sad smo zajedno do smrti - rekao je Šaban i potvrdio kako Asmira očekuje njegovo dijete.

- Žena je kod mene godinu dana. Porod se očekuje u travnju ili svibnju, ako Bog da. Meni je drago što god da mi dragi Allah da, bilo muško ili žensko - zaključio je za Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:12