PRERANI ODLAZAK

Omiljena seksualna radnica i komičarka koja je radila u bordelima umrla u 38. godini: ‘Bila je nevjerojatna‘

Proslavila se u svijetu komedije i obradovala obožavatelje stand-upa svojom turnejom ‘Bella Green to naplaćuje‘

Bella Green

 /Instagram

Poznata seksualna radnica i komičarka umrla je u 38. godini, piše Daily Mail.

Bella Green, koja je radila u bordelima u Sydneyu i Melbourneu, preminula je prošlog utorka, što je izazvalo izljeve tuge.

Proslavila se u svijetu komedije i obradovala obožavatelje stand-upa svojom turnejom ‘Bella Green to naplaćuje‘.

Godine 2021. objavila je memoare pod nazivom ‘Sretni završeci‘, u kojima je otkrila tajne života seksualne radnice i svoj put do ulaska u rizičnu industriju.

Bila je vrlo aktivna na svom Twitter profilu i objavila je fotografiju jedne od pet svojih voljenih mačaka samo pet dana prije nego što je umrla.

Green je ostala zapamćena kao ‘duboko voljena prijateljica‘ koju su visoko cijenili u zajednicama seksualnog rada i LGBTIQA+ zajednici.

- Bella iza sebe ostavlja veliku zajednicu ožalošćenih na čije je živote utjecalo sve što je ona bila i što je stvorila, napisano je na GoFundMe stranici koja je postavljena kako bi se pokrilo pogrebne i komemorativne aranžmane za gospođu Green.

- Uvijek ću cijeniti svoje prijateljstvo s Bellom. Ulijevala je strahopoštovanje i tako sam joj zahvalan što je bila dio mog života‘, glasio je jedan komentar.

image

Bella Green

/Instagram

- Bella je bila tako nevjerojatna osoba. Nedostajat će mi kako njezin um radi. A bila je izrazito draga osoba‘, napisala je druga osoba.

- Tvoja žestoka neovisnost dala mi je hrabrost da pronađem svoju, još je jedan od komentara.

U svojim je memoarima Green čitateljima dala uvid u svoj život, uključujući odrastanje u disfunkcionalnoj obitelji.

Izbačena je iz kuće sa 16 godina, borila se s depresijom i maničnim uzbuđenjem te je uživala u ljubavi i požudi sa ženskim i muškim partnerima.

No njezina prava strast, gdje je ‘baš trebala biti‘, bila je pozornica na kojoj je pričala viceve.

Smisao za komediju prvi put je stekla kroz pričanje viceva u bordelima.

Green je nominirana za nagradu za najbolju komediju na Melbourne Fringe Festivalu 2018., a dvije godine kasnije osvojila je to priznanje u Adelaideu.

Jednom se našalila da je njezino najveće postignuće to što je ostala zaposlena unatoč tetoviranju obje ruke, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:04