ŽESTOK OKRŠAJ

Novinar i političar se potukli usred emisije na ukrajinskoj TV, hrvali se na podu: ‘Grebeš poput curice‘

Žestoka rasprava prerasla je u fizički obračun kada je Šufrič istaknuo da je "Platforma za život" druga po snazi u parlamentu
 Screenshot

Novinar Juri Butusov i član Platforme za život Nestor Šufrič potukli su se tijekom gostovanja u ukrajinskoj emisiji Savika Šustera, "Sloboda govora", prenosi Daily Mail.

Naime, žestoka rasprava prerasla je u fizički obračun kada je Šufrič istaknuo da je "Platforma za život" druga po snazi u parlamentu, kao i da "narod Ukrajine podržava njegovu stranu".

Butusov je tada prozvao članove "Platforme za život" izdajicama te ih optužio za izdaju i za širenje ruske propagande i narativa u Ukrajini.

image
Screenshot

Voditelj emisije uživo je pokušao smiriti situaciju naglašavajući da je "na sudu da odluči da li je neko izdajnik“, no nije uspio jer se Butusov brzo približio Šufriču i udario ga u lice. Nadalje, eskalirala je tučnjava usred televizijskog studija. Šufrič je ustao kako bi uzvratio udarac, no obojica su pala na tlo u čvrstom zahvatu prije nego što je Butusov ulovio svog protivnika oko glave. Užasnuti su ih gosti, uključujući bivšeg premijera Ukrajine Arsenija Jacenjuka i bivšeg predsjednik Petra Porošenka, molili da prestanu. Nakon minute tučnjave i hrvanja na podu studija, uspjeli su ih razdvojiti.

image
Screenshot

Kada se situacija malo smirila, Šufrič je na nekoliko minuta napustio studio, da bi se potom vratio i rivalu poručio da je “običan provokator”, kao i da “grebe poput djevojčice”.

image
Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:43