KAKAV SHOW

Nevjerojatna snimka kruži internetom: Pogledajte što radi Putinov trbuhozborac, a što Zelenski

Na snimci se može vidjeti zloglasni propagandist Vladimir Solovjov kako uživa u nastupu bišeg komičara, a danas predsjednika Ukrajine

Vladimir Solovjov i Volodimir Zelenski u televizijskoj emisiji

 Screenshot/YouTube

Vladimir Solovjov, jedan od glavnih propagandista ruskog predsjednika Vladimira Putina, snimljen je kako se smije i pleše na nastup Volodimira Zelenskog u televizijskoj emisiji.

Ruskog televizijskog voditelja snimka prikazuje kako se kao jedan od voditelja emisije zabavlja dok Zelenski pleše u njegovoj emisiji povodom proslave Nove godine 2013. na ruskoj državnoj televiziji, prenosi Express.

Dok današnji ukrajinski predsjednik i bivši komičar pleše na pozornici, istaknuti Putinov propagandist uživa u predstavi i maše u znak divljenja izvedbi.

Na početku video isječka, čini se da ruski voditelj predstavlja Zelenskog na pozornici dok se sprema izvesti nastup za proslavu novogodišnje noći 2013. Nakon što je na pozornici predstavio Zelenskog, Solovjov je zaželio sretnu Novu godinu svojoj publici i podignuo čašu šampanjca u zrak.

Nakon što je Zelenski započeo svoj nastup na pozornici, Solovjov se okrenuo prema njemu i počeo plesati u znak divljenja nastupu sadašnjeg ukrajinskog predsjednika.

Osim Zelenskog, na pozornici je i ruski komičar Maksim Galkin, za kojeg se vjeruje da je jedan od najotvorenijih antiratnih zabavljača u Rusiji.

Novinar Financial Timesa u Moskvi, Max Seddon, koji je podijelio snimak na Twitteru, rekao je: "Nova godina na ruskoj državnoj TV 2013. Voditelj, Vladimir Solovjev, sada svakodnevno promiče vrline nuklearnog rata i gulaga dok poziva na istrebljenje Ukrajine. Na pozornici su komičar Maksim Galkin, danas najotvoreniji ruski antiratni zabavljač... i Zelenski".

Videozapis je izazvao burne reakcije korisnika Twittera, koji su komentirali nesrazmjer između antiukrajinskih i huškačkih primjedbi ruskog televizijskog voditelja i njegovog nekadašnjeg divljenja Zelenskom na snimci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 04:51