VIRALNA SNIMKA

Mrežama se proširio video Putina kako pogledava na sat, a onda je krenuo kaos: ‘Sad je jasno da to nije on!‘

Putin na snimci prvo pogleda na lijevu ruku, a zatim se zbunjeno počeše iza uha kad shvati da tamo nema sat

Vladimir Putin

 Screenshot/

Vođe država članica skupine BRICS sastale su se u Južnoafričkoj Republici, a to labavo udruženje gospodarstava u nastajanju nastoji se nametnuti kao protuteža dominaciji zapada u globalnim pitanjima.

Na summit su stigli šefovi Brazila, Indije, Kine i Južnoafričke Republike, ali ne i ruski predsjednik Vladimir Putin, za kojim je raspisana međunarodna tjeralica zbog navodnih ratnih zločina u Ukrajini. Putin se uključio videolinkom, a društvenim mrežama ekspresno se proširila snimka njegova javljanja.

Naime, Putin u jednom trenutku pogleda u svoju lijevu ruku, kako bi provjerio koliko je sati, no poznato je da ruski predsjednik sat nosi na desnoj ruci. Odmah su se, naravno, pojavile teorije kako je to ustvari njegov dvojnik, koji je zaboravio da Putin nosi sat na desnoj ruci.

Putin na snimci prvo pogleda na lijevu ruku, a zatim se zbunjeno počeše iza uha kad shvati da tamo nema sat.

- Putinov dvojnik je sve ovo vrijeme radio tako sjajan posao, a onda je odustao od igre čim je pokušao pronaći sat na lijevoj ruci, jer pravi Putin nosi sat na desnoj.

- Ups, Putinovi dvojniku nisu rekli da on nosi sat na desnoj ruci!

- Kada će FSB naučiti Putinove dvojnike da on nosi sat na desnoj ruci?!, neki su od komentara koji su se pojavili na Twitteru uz snimku zbunjenog ruskog predsjednika.

Drugi su pak komentirali da je Putin dementni starac koji je zaboravio na kojoj ruci nosi sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:33