ŠOKANTNI DETALJI

MISTERIOZNA SMRT SRPSKE STARLETE Željko Mitrović na policiji: 'Sedam godina bili smo u bliskoj vezi'

 Facebook

BEOGRAD - Željko Mitrović, vlasnik 'Pinka', saslušan je u srijedu u policiji u sklopu istrage misteriozne smrti Ivane Bakić Bodrožić (31), koja je prošlog četvrtka nađena mrtva u sobi hotela Hyatt, saznaje Blic .

Mitrović je sam došao u beogradsku policiju i tražio da razgovara s inspektorima koji vode istragu o Ivaninoj smrti. Upućen je u kancelariju i tamo je dao službeni iskaz. Saslušanje je trajalo nekoliko sati.

Vlasnik 'Pinka' rekao je da ga je Ivanina smrt jako potresla, jer je s njom bio u bliskoj vezi zadnjih sedam godina. Izjavio je da su se upoznali kada je ona došla raditi u njegovu tvrtku.

Ispričao je i svoje zadnje kontakte s njom, kao i da je Ivana u sobi, koju je iznajmila kompanija 'Pink international', bila po njegovom odobrenju. Mitrović je rekao da je kobnog dana bio u Hyattu sa suprugom Milicom na proslavi rođendana Veljka Ražnatovića, ali da nije ulazio u hotelsku sobu u kojoj je bila Ivana - kažu u policiji.

Kako tvrde u policiji, Mitrovićev iskaz potvrđuju i do sada prikupljeni dokazi.

- Prema pregledanim snimkama iz hodnika koji vodi u sobu 326, u kojoj je Ivana bila, osim nje u sobu nije ulazio nitko drugi. Međutim, za svaki slučaj DNK uzorci pronađeni u sobi u Hyattu bit će uspoređeni s njoj bliskim osobama, posebno sa onima s kojima je kobne večeri razgovarala telefonom i razmjenjivala SMS - kažu u policiji.

Mitrović je, prema saznanjima Blica , izjavio da Ivana nije imala razloga za samoubojstvo, da ne vjeruje da je “digla ruku na sebe” već da je nehotično ubrizgala veću količinu lijeka.

U policiji tvrde da, prema izvještaju mrtvozornika, niti jedan trag ne upućuje na to da je netko drugi Ivani ubrizgao smrtonosnu dozu.

- Da je netko njoj na silu dao smrtonosnu injekciju, na Ivaninom tijelu ostali bi tragovi borbe, kojih nema - kažu u policiji.

Nekoliko Ivaninih bliskih prijatelja u policiji je izjavilo da je ona i prije koristila “propofol” za uspavljivanje.

U djelu istrage koji se odnosi na to odakle Ivani lijek koji se koristi isključivo u bolnicama, jučer je saslušana medicinska sestra, inače njena bliska prijateljica. Njenu izjavu, međutim, nisu željeli komentirati niti u policiji, niti u tužilaštvu.

Propofol i kokain

- Kokainski ovisnici često traže propofol - kaže liječnik koji se dugo bavi liječenjem ovisnika.

- Kažu da im pomaže, ali ga je jako teško nabaviti. Od pacijenata sam čuo da taj lijek koriste bogati u kombinaciji s kokainom. Nakon kokainske doze oni koriste vrlo male doze propofola kako bi se smirili. Jače doze ovog anestetika mogu biti smrtonosne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 12:06