ISTRAGA TRAJE

Misteriozna smrt slavnog sportaša u otmjenom hotelu: ‘Njegova partnerica je gola i krvava istrčala...‘

Bibey se sa suputnicom prijavio u hotel u Firenci. Zatim su izašli su u grad i vratili se u hotel oko 3 sata ujutro

Prizor ispred hotela u Firenci i Ricky Bibey

 Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia/Mortonstalker/Wikimedia, Creative Commons 3.0/Masini/fotogramma/Zuma Press /

Potvrđen je identitet 40-godišnjeg Britanca koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Firenci. Riječ je bivšem profesionalnom ragbijašu Rickyu Bibeyu.

Profesionalno je debitirao 2001. za Wigan Warriorse, a zatim je igrao za Leigh Centurions, St Helens, Oldham i Wakefield Trinity Wildcats prije nego što je 2012. bio prisiljen otići u mirovinu zbog ozljede Ahilove tetive. Nakon sportske karijere prvo je radio kao perač prozora, da bi kasnije sam postao vlasnik tvrtke za čišćenje i trgovac nekretninama.

Bibey (40) je pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u subotu, a sumnja se da je uzrok smrti srčani udar. Ono što slučaj obavija koprenom misterije jesu ozljede na ženi koja se nalazila s njime u sobi i koja je oko 7 sati ujutro, gola i krvava istrčala u hodnik vapeći za pomoć, što je privuklo pažnju čistačice hotela. Policija je pronašla Bibeya kako leži u sobi, okružen tragovima krvi, a nije bilo znakova da je itko drugi bio u sobi osim para, otkrio je izvor čiji podaci su poznati The Timesu.

image

Bolničari na mjestu tragičnog događaja ispred hotela u Firenci

Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia/Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia

Bibey se prošli petak sa spomenutom ženom prijavio u hotel Continentale, u blizini mosta Ponte Vecchio u Firenci. Zatim su izašli su u grad i vratili se u hotel oko 3 sata ujutro.

- Izvješća svjedoka govore da su izgledali pijani, iako nije jasno jesu li bili pod utjecajem alkohola ili droga - rekao je izvor.

Neimenovana 44-godišnja žena, koja je krvarila i imala vidljive ozljede po tijelu, uključujući i one na vratu, prevezena je u bolnicu gdje je operirana zbog unutarnjeg krvarenja.

- Zadobila je teške ozljede i postoje različite teorije o tome što se dogodilo, a nije isključena ni mogućnost kako se radilo o nekakvoj erotskoj igri. Ono što treba utvrditi jest je li ona na to pristala ili je muškarac bio agresivan i prisilio ju na nešto uvrnuto. To ćemo otkriti kada se žena oporavi - objasnio je gore spomenuti izvor.

Žena je sada u stabilnom stanju i pretpostavlja se da nije pod sedativima, ali je istražni sudac odlučio odgoditi njezino ispitivanje do srijede. Do četvrtka će biti obavljena i obdukcija kako bi se utvrdio uzrok Bibeyeve smrti i je li bio u alkoholiziranom stanju.

image

Bolničari na mjestu događaja

Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia/Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia

- Vjerojatno je uzrok smrti srčani udar, ali obdukcija treba to potvrditi - rekao je izvor, koji je dodao da su istražitelji kontaktirali britansku policiju da bi više saznali o ragbijašu što bi im moglo pomoći u istrazi.

Policija je iz prostorije uklonila predmete kojima je žena možda ozlijeđena.

- Medicinski istražitelj sada ih uspoređuje s ozljedama na njenom tijelu - rekao je anonimni izvor za The Times.

image

Policija istražuje tragičan događaj u Firenci

Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia/Masini/fotogramma/Zuma Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 23:17