POTRESNA ISPOVIJEST

‘Mislim da je oteta‘, javio se pradjed nestale Danke, evo što kaže o snimci na kojoj je navodno njegova praunuka

‘Sve do ženine smrti živjeli smo u toj kući u čijem je dvorištu nestala moja unuka‘, kazao je

Djevojčica iz Austrije i Danka Ilić

 /Blic.rs/mup.rs

“Svi čekamo da se Danka vrati svojoj kući. Imam osjećaj da je živa, ali ne znam gdje je moja unuka. Ne gubim nadu."

Ovim riječima za Blic počinje svoju potresnu ispovijest pradjed nestale Danke Ilić (2), za kojom već šesti dan traga cijela Srbija.

Djeda majke Danke Ilić novinari Blica zatekli su u obiteljskom dvorištu kuće u Brestovcu. S mukom u glasu i suzama u očima pričao je o nestaloj djevojčici i potrazi za njom.

- Vidio sam da se pojavila snimka na kojoj je navodno moja unuka, ali ja u to ne vjerujem dok je ne vidim svojim očima - kazao je, a potom se osvrnuo na dan kada je njegova unuka nestala.

- Jako je mala, nije imala kamo. Mislim da je Danka oteta. Sve do ženine smrti živjeli smo u toj kući u čijem je dvorištu nestala moja unuka. Sama ne bi mogla daleko, teren nije prohodan - kaže Dankin pradjed.

Napominje i da je vijest o Dankinom nestanku dobio od sina, te da je cijelu noć tražio unuku.

- Jako me potreslo kad sam čuo da je nestala, ali ne gubim nadu cijelo vrijeme. Želim im da što prije pronađu našu Danku, jako nam nedostaje – zaključuje Dankin pradjed.

Novi trag u istrazi o nestalom Danku Iliću pojavio se jutros u pola tri ujutro, kada je policija dobila informaciju da je djevojčica viđena u Beču u pratnji dvije rumunjske državljanke. “Blic” je došao u posjed snimke djevojčice za koju se sumnja da je nestala Danka Ilić, a možete je pogledati OVDJE.

Srbijanska policija je kontaktirala austrijske kolege i poslala Europolu sve podatke i snimku, a sada se intenzivno radi na identifikaciji i lociranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:07