NESTALA NA ZABAVI

Milena je silovana i s teškim ozljedama pronađena na livadi: Umrla je, a zbog ubojstva je uhićen nogometni vratar

Osumnjičeni 20-godišnjak Joel G. je uhićen u nedjelju ujutro. Jučer je izveden pred suca, no nije se želio izjasniti o krivnji
 Vdwi Automotive/Alamy/Alamy/Profimedia/Vdwi Automotive/alamy/alamy/profimedia

U Njemačkoj je tijekom vikenda silovana i ubijena 19-godišnja Milena O., za što je osumnjičen 20-godišnjak, javlja Fenix-magazin.de.

Nestanak Milene O. s rođendanske zabave u Bramscheu u pokrajini Donja Saska je prijavljen oko 1.30 sati u noći sa subote na nedjelju. Gosti sa zabave su krenuli u potragu i oko sat vremena kasnije pronašli su ju teško ozlijeđenu na livadi. Spasioci su ju pokušali reanimirati, no u bolnici je ubrzo utvrđena njezina smrt.

Osumnjičen je 20-godišnji Joel G., koji je uhićen u nedjelju ujutro. U ponedjeljak je izveden pred suca, no nije se želio izjasniti o krivnji. Radi se o vrataru jednog amaterskog nogometnog kluba u Donjoj Saskoj, a on i ubijena djevojka navodno su se poznavali.

Njegovi bivši školski kolege kažu da Joel nije baš bio omiljen među djevojkama.

– Uvijek je dolazilo do prepirki između njega i djevojaka. Rekao bih da je previše navaljivao. Razgovarao sam s nekoliko djevojaka iz našeg bivšeg razreda i one su također rekle kako ga nisu voljele jer je uvijek pomalo bio grub prema njima, rekao je Nico L., koji je s osumnjičenim išao u razred.

Slično je za Fenix-magazin.de ispričao još jedan njegov bivši kolega iz razreda, Malte W., no dodaje da ipak ovakvo što nije nikad očekivao.

– Samo činjenica da živim u blizini, deset minuta vožnje autom i da mi je on bio kolega s posla i nekada iz razreda, jednostavno nisam to od njega očekivao, ispričao je Malte W.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 04:00