TRAGEDIJA U AUSTRALIJI

Majka četvero djece umrla dok su joj kćeri otvarale poklone: ‘U šoku smo, bila je zdrava, imala je tek 33 godine...‘

Djeca su trenutno s ocem, koji ne može priuštiti troškove pogreba jer prima invalidsku mirovinu. Obitelj traži pomoć

Ashley Stanik i kćeri

 Facebook/Ashley Stanik

Mlada majka četvero djece iznenada je preminula dok su joj kćeri otvarale poklone koje im je kupila za Božić, prenosi Daily Mail.

Ashley Stanik iz Australije rekla je svom bivšem partneru i ocu djece da se ne osjeća dobro i da mora leći. Njena zadnja želja bila je da snimi reakciju kćeri na otvaranje darova. Obitelj se pokušava pomiriti s iznenadnom smrću 33-godišnjakinje budući da nije bilo nikakvih znakova da joj je zdravlje loše.

- Nije bilo naznaka da nešto nije u redu, zbog toga nam je sada još teže shvatiti što se dogodilo - rekla je njena šogorica Cassandra.

Stanik je išla u kupovinu poklona na Badnjak, a sljedeće jutro je počelo užurbano. Nakon što je obavila preostale pripreme za blagdane, otišla je nakratko odspavati.

image

Ashley Stanik i cijela obitelj

GoFundMe/Ashley Stanik

- Moj brat Kane ju je pokušao probuditi oko 14.30 sati, ali već je bilo prekasno. Napustila nas je - prisjeća se Cassandra.

Dok su njena djeca u dobi od 17, 12, osam i četiri godine otvarala svoje poklone koje je večer prije stavila pod božićno drvce, Stanik je preminula.

Trenutno su s ocem, koji ne može priuštiti troškove pogreba jer prima invalidsku mirovinu. Obitelj također ne zna kome će pripasti kuća koja je pod njenim imenom. Početkom tjedna, otvorili su GoFundMe stranicu kako bi prikupili novac za plaćanje pogreba i pomoć za djecu.

- Želimo prikupiti novac za sprovod i pomoći njenoj djeci. Nažalost, napustila nas je na Božić. Djeca se moraju oprostiti s njom, a nitko ne zna kako platiti pokop i koliko pomoći će biti potrebno djeci da im se život barem djelomično vrati u normalu - navedeno je u opisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:39