NESTALI U 60 SEKUNDI

Lopovi usred bijela dana opljačkali DPD-ov kombi, dostavljač bespomoćno gledao: ‘Znam što su tražili!‘

Lopovi su opljačkali kombi u općini Dagenham u Velikom Londonu u Engleskoj

Pljačka DPD-ova kombija

 Screenshot/Twitter

Dva su maskirana muškarca iz vozila dostavne službe DPD koje je u petak usred bijela dana bilo parkirano u općini Dagenham u Velikom Londonu u Engleskoj ukrala više paketa, piše The Sun.

Djelatnik DPD-a koji ih je toga dana dostavljao naručiteljima mogao je samo bespomoćno gledati dok su drski lopovi iz kombija vadili vrijedne pakete i trpali ih u svoj automobil.

Pljačka je trajala otprilike 60 sekundi, a muškarci su si prisvojili pakete koji su sadržavali elektroničku opremu i odjeću.

Snimka pljačke koja je objavljena na društvenoj mreži X pokazuje da je jedan lopov ušao u kombi i sortirao pakete, a drugi iste potom ubacivao u njihovo vozilo. Kada bi naletjeli na paket koji im nije bio osobito interesantan, lopovi bi ga samo bacili na kolnik.

Snimka pljačke pokazala je i da je jedan od lopova bio naoružan odvijačem.

Svjedokinja koja je snimila pljačku rekla je da se ona dogodila ispred njezinog doma. "Prestanite, zovite policiju, zovite policiju", urlala je svjedokinja dok su lopovi pelješili DPD-ov kombi.

Korisnici društvenih mreža smatraju da se pljačka dogodila zato što je novi Appleov pametni telefon, iPhone 15, upravo u petak stigao na tržište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:12