ŠOKANTNA SNIMKA

Ljubavniku odrubila glavu tijekom seksa pa u bjesnilu nasrnula na vlastitog odvjetnika: ‘Poludjela sam zbog nereda...‘

Do eskalacije je došlo nakon što je Jolly zatražio odgodu kako bi dokazao da klijentica nije bila prisebna u trenutku ubojstva

Taylor Schabusiness

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Žena iz Wisconsina optužena za odrubljivane glave svom ljubavniku, nasrnula je na vlastitog odvjetnika za vrijeme suđenja i udarila ga u glavu. 25-godišnja Taylor Schabusiness napala je odvjetnika Quinna Jollyja nakon što je sudac predložio odgađanje suđenja za dva mjeseca u jezivom slučaju ubojstva, prenosi New York Post.

Šokantna snimka spontanog i nasilnog ispada prikazuje Schabusiness koja mirno sjedi u sudnici u Green Bayu dok sudac Thomas J. Walsh preporučuje početak suđenja 15. svibnja umjesto 6. ožujka. Ljuta zbog te odluke, optužena ubojica baca se na odvjetnika koji sjedi pokraj nje i udara ga laktovima i zapešćima s lisicama.

Kaotični snimak pokazuje da ju je ubrzo zaštitar oborio na pod. Schabusiness je u jeku borbe izgubila cipele, a zatim joj je i noga zapela u zaštitarevu pojasu. Nakon nekoliko minuta okršaja, druga dva zaštitara priskočili su mu obuzdati djevojku dok se ne umiri.

Do bizarne eskalacije došlo nakon što je Jolly zatražio odgodu kako bi dokazao da njegova klijentica nije bila prisebna u trenutku kad je ubila 25-godišnjeg Shada Thyriona u veljači 2022. godine. Schabusiness je Thyrionu odrubila glavu tijekom seksa i nastavila sa seksualnim radnjama na njegovom beživotnom tijelu. Nazubljenim nožem za kruh unakazila je njegovo tijelo, odsječenu glavu i penis je strpala u kantu, a ostale dijelove tijela u lonac koji je ostavila njegovoj majci da ih pronađe.

Ženu, udanu za drugog muškarca, policija je pronašla prekrivenu krvlju. Policajcima je rekla da će se zabaviti dok pronađu sve organe. Schabusiness je rekla da nije kriva za svoju mentalnu bolest, ali je priznala policajcima da je poludjela tijekom smrtonosnog nereda.

Detektivima je rekla da su ona i Thyrion pušili metamfetamin prije odlaska u kuću njegove majke gdje su planirali spolni odnos korištenjem lanaca. Rekla je da ga nije namjeravala ubiti, iako je priznala da je sjela na žrtvu i "čekala da umre" dok je iskašljavao krv.

- Da, svidjelo mi se, rekla je Schabusiness o gušenju Thyriona.

Jolly je rekao sucu da mu treba više vremena da vještak pregleda slučaj i posvjedoči o sposobnosti njegove klijentice. Schabusiness je ranije dijagnosticiran bipolarni poremećaj za koji je primala terapiju od sedmog razreda osnovne škole, a sad ju čeka suočavanje s optužbama za namjerno ubojstvo prvog stupnja, sakaćenje leša i seksualni napad trećeg stupnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 20:51