golemi redovi

Kaos u šoping centru u Beogradu: Ako se cijepite, dobijete poklon bon! Stigla i poznata folk pjevačica

Akcija se nastavlja i sutra, kada će prvih 50 cijepljenih građana dobiti vaučer u vrijednosti od 5.000 dinara
Kaos u Beogradu
 Twitter/screenshot

U trgovačkom centru Ušće u Beogradu jutros se stvorila prilična gužva. Od 9 sati otvoren je punkt za cijepljenje gdje će se građani moći cijepiti bez unaprijed zakazanog termina, a moći će i birati cjepivo, javlja Blic.rs.

Gužvi je možda pridonijeli i to što će prvih stotinu građana koji se cijepe dobiti poklon bon za šoping.

Bon u vrijednosti 3.000 dinara građani će moći iskoristiti upravo u trgovačkom centru Ušće.

Kako javlja Blic, akcija se nastavlja i sutra, kada će prvih 50 cijepljenih građana dobiti vaučer u vrijednosti od 5.000 dinara koji će moći potrošiti u Fashion&Friends dućanima. U subotu će prvih stotinu cijepljenih na poklon dobiti paket kompanije BG Electronic.

Procjenjuje se da bi u trgovačkom centru Ušće na sat mogli cijepiti oko stotinu ljudi, a punkt će biti otvoren svakog dana od 9 ujutro do 21 sat.

Kako javlja Nova.rs među prvima koji su se jutros cijepili bila je folk pjevačica Jelena Karleuša koja se cijepila Pfizerom. Karleuša je ranije bila poznata po svojim antivakserskim stavovima, ali čini se da se zbog korone predomislila.

- Odlučila sam se baš sada cijepiti jer smatram da je moja društvena odgovornost da svojim primjerom pozovem ljude i javne ličnosti da zajednički vratimo normalan život ne samo u Srbiji nego na čitavoj planeti, rekla je Karleuša nakon cijepljenja, javlja b92.

Rekla je i kako ona nije antivakser. - Ja sam dobila epitet antivakserke, ja sam se pravdala i pravdala, na kraju sam prestala, kazala je Karleuša i dodala kako je pravi odgovor na to njezino današnje cijepljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:13