HOROR BAKINSKAJE

Jeziva snimka preplavila društvene mreže: ‘Znate li kako kopaju ove grobove? Putinova operacija ide po planu...‘

Kako se navodi na društvenim mrežama, dio grobova pripada Wagnerovim plaćenicima, a lokacija masovne grobnice nedaleko je od Krima

Masovna grobnica u Rusiji

 /Screenshot Twitter

Stravični prizori stižu s rusko-ukrajinske granice gdje je pokopano stotine, ako ne i tisuće ruskih vojnika, profesionalnih, plaćenih i mobiliziranih u grobovima iskopanim na brzinu, sa, pretpostavljamo, od kiša stvorenim irigacijskim kanalima i vijencem za posljednji pozdrav.

Kako se navodi na društvenim mrežama, dio grobova pripada Wagnerovim plaćenicima, a lokacija masovne grobnice je mjesto Bakinskaja, nedaleko od Krima. Neke fotografije koje kruže društvenim kanalima prikazuju da grobove doslovce kopaju bageri. Mnogi su neoznačeni, a obiteljima nije dozvoljeno da posjete svoje preminule.

"Drveni lijesovi, močvarno područje, smrad mora da je nepodnošljiv", sažeo je horor ovog videa jedan od komentatora na Twitteru.

"Stravično depresivno. Zakopani u blatnom polju", zaključuje drugi. "Čini se da Putinova 3-dnevna operacija ide po planu", sarkastično je zaključila Julia Davis, novinarka koja otpočetka invazije na Ukrajinu donosi insajderske informacije iz ruskog medijskog prostora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 05:39