PRIJETNJE FANOVA!?

Jedan od najpoznatijih srpskih YouTubera, Baka Prase, priveden na saslušanje zbog smrti kolegice

Snimao je priloge o njoj gdje ju je prozivao na račun fizičkog izgleda i nazvao raznim uvredama, a vrijeđao je i njenu majku

Bogdan Ilić 'Baka Prase'

 Instagram/Screenshot

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je u prostorije Odjela za visokotehnološki kriminal Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije kako bi dao izjavu o okolnostima smrti 21-godišnje influencerice, gejmerice i youtuberice Kristine "Kike" Đukić, potvrđeno je za Nova.rs.

Nakon gotovo četiri sata ispitivanja Ilić je pušten na slobodu, a pri izlasku iz Odjela za visokotehnološki kriminal pokušao se sakriti kapuljačom, kako bi izbjegao fotografiranje.

Tužiteljstvo za visokotehnološki kriminal izdalo je zahtjev za prikupljanje potrebnih informacija koje su bitne za utvrđivanje potpunog činjeničnog stanja u vezi s navedenim tragičnim događajem.

Ilić i Đukić bili su u verbalnom sukobu tijekom protekle dvije godine. Kontroverzni youtuber radio je snimke o Đukić, prozivao je zbog izgleda i vrijeđao. Njih su dvoje jednom raspravljali i u jutarnjem programu televizije Prva. Đukić je tada u intervjuu za Blic izjavila da joj zbog Ilićevih uvreda prijete njegovi obožavatelji.

- Dobivam prijetnje i uvrede od male djece, ne shvaćam ništa osobno i ozbiljno, ali nakon ove drame, kada izađem na ulicu, zapitam se, možda je netko njegov obožavatelj i možda će mi nešto napraviti... možda je bolje da ne izlazim iz kuće - izjavila je Đukić.

Navodne uvrede koje joj je uputio Ilić zgrozile su javnost, a ostalo je nejasno je li iznosio laži o njenom zdravstvenom stanju, govoreći da ide na kemoterapiju.

- Nikada nisam išla na kemoterapiju, niti mi je loše. On je rekao da bi mi se ispričao ako idem na kemoterapiju. Ja sam postavila pitanje, 'čekaj, trebam li ići na kemoterapiju da bi mi se ti ispričao?'. Doslovno je rekao da je u redu vrijeđati jer je kao mali imao komplekse što je mršav, pa je išao u teretanu i izliječio svoje komplekse. Ali, to nije u redu, jer ja prva... ja sam mršava i ne mogu se udebljati. Netko ima zdravstveni problem i ne može da smršavi ili ne zna reći slovo „r“ , ode kod logopeda i ne može to riješiti. Nije u redu vrijeđati tuđi fizički izgled - rekla je Đukić u tom intervjuu.

Ilić je 2019. godine, nakon svađe s Đukić, objavio i skandaloznu i sramotnu pjesmu "Jel' te nije blam" u kojoj je vrijeđao nju i njezinu majku. Pjesma na YouTubeu ima skoro osam milijuna pregleda, piše Nova.rs.

Kristina Đukić rođena je 2000. godine u Beogradu. U rodnom je gradu završila osnovnu školu. Pošto nije bila odlična učenica, nije mogla upisati željenu srednju školu pa ju je majka upisala u Željezničku tehničku školu.

Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umjesto u Željezničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Djelatnici Končara nakon prvog su sata utvrdili da nije učenica njihove škole te su je uputili u Željezničku, koja je od Končara udaljena dvjestotinjak metara. Upisana je u razred strojovođa, ali se kasnije prebacila u trgovačku školu.

U istoj je ispovijesti svojim pratiteljima priznala da su je svi ispočetka znali kao djevojku koja je "promašila" školu, a potom i po tome što je youtuberica i gejmerica. Kako je jednom prilikom rekla, odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanjima za YouTube.

Posljednju snimku objavila je prije pet dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:46