EMINA JAHIĆ

Influencerica iz Tuzle kandidira se na lokalnim izborima u BiH: ‘Želim pomoći mladim ljudima‘

Jahić studira međunarodne financije na Američkom sveučilištu u Bosni i Hercegovini, a na Instagramu je prati preko 170 tisuća korisnika
Emina Jahić
 Emina Jahić/instagram

Tuzlanka Emina Jahić (21), Instagram ličnost koju na toj društvenoj mreži prati 170 tisuća korisnika, objavila je da će se kandidirati na nadolazećim lokalnim izborima u Bosni i Hercegovini.

Jahić je na Instagramu objavila da će se natjecati za mjesto vijećnice u Gradskom vijeću Tuzle te da će na izbore izaći kao kandidatkinja stranke Demokratska fronta (DF) čiji je predsjednik Željko Komšić. Navela je i da se na izbornoj listi nalazi na 28. mjestu.

"Kao mlada osoba, svjesna sam položaja mladih u današnjem društvu kao i problema s kojima se svakodnevno susrećemo. Stoga, kao predstavnica Foruma mladih DF-a, fokus mog djelovanja bit će poboljšanje položaja mladih", napisala je Jahić u objavi.

"Jedan od problema na koji se želim fokusirati, a s kojim se većina susreće je stjecanje prvog radnog iskustva kao preduvjet za dalje zapošljavanje. U narednom periodu, želim čuti Vaše probleme i prijedloge kako bi se zajedničkim snagama izborili za svoja prava i poboljšali svoj položaj u društvu", nastavila je.

"Pored toga, radit ću i na poboljšanju uvjeta života svih nas u mjesnim zajednicama koje pripadaju gradu Tuzla, te uz Vašu pomoć, napraviti od naše Tuzle bolje mjesto za život", zaključila je.

Jahić je u "o meni" dijelu svog Instagram profila navela da na Američkom sveučilištu u Bosni i Hercegovini studira međunarodne financije.

View this post on Instagram

#throwback

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic) on

View this post on Instagram

In love with Sarajevo ❤️ #tb

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic) on

View this post on Instagram

Saturday night ?

A post shared by Emina Jahić (@emiinajahic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 22:44