‘ODLUČIO JE UMRIJETI‘

Incident u emisiji ‘Putinovog glasa‘: Panelist pao u nesvijest, svi bruje o izjavi Solovjeva koja je tome prethodila

Snimka je postala viralna i ima stotine tisuća pregleda

Incident u emisiji Vladimira Solovjeva

 /Screenshot Twitter

Notorni politički talk show kojeg vodi glavni Putinov propagandist Vladimir Solovjev naglo je prekinut kada se jedan od njegovih gostiju onesvijestio uživo u eteru. Incident se dogodio tijekom panel rasprave o nizu političkih pitanja u Rusiji.

Čovjek koji se srušio identificiran je kao Andrej Karneev, voditelj Škole azijskih studija na Visokoj školi ekonomije Sveučilišta u Moskvi. Rečeno je da se potpuno oporavio nakon incidenta, a navodno je dao i objašnjenje što mu se dogodilo.

Kako prenosi Newsweek, kaže da je imao "samo vrtoglavicu", da se "nije dovoljno naspavao noć prije", a također je, kaže, "bio nervozan". Odlučio je ne izlaziti iz studija i umjesto toga pričekati sljedeću pauzu.

Nekoliko trenutaka prije nego se Karneev srušio, Solovjev je rekao: "Amerika nikada obojene ljude nije smatrala ljudima."

Snimka je postala viralna i ima stotine tisuća pregleda, a bilo je za očekivati i da će se antipropagandistički nastrojeni korisnici brutalno narugati spomenutom incidentu u emisiji koja se, inače, u Rusiji prikazuje već 11 godina.

Jedan korisnik TikToka koji je podijelio snimku napisao je: "Netko nije mogao podnijeti tijek propagande."

"Nije mogao slušati Solovjeva i odlučio je umrijeti!", komentirao je korisnik na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:20