SRPSKI MEDIJI

‘Glumačka i politička krema Srbije došla na premijeru, Deppa oduševila partnerica Ane Brnabić‘

Dok je Ana Brnabić govorila za pozornicom, Johnny je sjedio uz Milicu i cijelo vrijeme se smješkao i pričao sa njom
Ana Brnabić i Johnny Depp
 Betaphoto/Sipa Press/Profimedia

Srpski mediji opširno pišu o promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji, a crvenim tepihom u Beogradu su osim hollywoodskog glumca Johnnyja Deppa, koji je u jednodnevno posjetu Beogradu, prošetale i mnoge poznate osobe iz svijeta glume, kulture i politike u Srbiji,

Osim Miloša Bikovića koji je radio na projektu animiranog serijala, domjenku su prisustvovali i mnogobrojni glumci: Nina Janković, Anja Alač, Gordan Kičić, Anđelka Prpić, Sloboda Mićalović i Vuk Kostić.

Zabavi su prisustvovale i brojne ličnosti iz političkog svijeta, članovi uglavnom vladajuće SNS stranke: ministar financija Siniša Mali, ministrica kulture Maja Gojković, dok je premijerka Ana Brnabić stigla u pratnji svoje partnerice Milice Đurić.

Prije svečanosti premijerka Brnabić imala je prilike razgovarati s Deppom koji se ranije sastao s predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Kako prenose srbijanski mediji, glumac je bio oduševljen izabranicom premijerke Brnabić.

image
Milica Đurić i Ana Brnabić
Betaphoto/Sipa Press/Profimedia
image
Johnny Depp
Betaphoto/Sipa Press/Profimedia

Naime, dok je Ana govorila za pozornicom, Johnny je sjedio uz Milicu i cijelo vrijeme se smješkao i pričao sa njom. Nakon što se premijerka vratila na svoje mjesto glumac je nastavio razgovarati s obje te se zahvalio na lijepim riječima.

Povod za Deppov dolazak u Srbiju je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog u studiju Iervolino Studios (IES) kojemu je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Prisutnima se obratio i sam Depp.

- Dobra večer, večer je, zar ne? Bio sam jako sretan nekada davno, oko 1990. godine kad sam upoznao redatelja Emira Kusturicu. Za godinu dana snimanja postali smo bliski. Njegova obitelj me je upoznala sa kulturom, njegovi roditelji su brinuli o meni kada sam bio bolestan, a ekipa s kojom sam radio je bila posvećena i sjajna, svi su znali svoj posao i išli prema istom cilju, to se ne viđa često u životu. Upoznao sam šarm, toplinu i ljepotu srpskog naroda.

Glas i izgled glavnog junaka Johnnyja Puffa baziran je na karakteru legendarnog holivudskog glumca koji, u društvu superjunaka, u novom serijalu postaje tajnoviti ninja.

image
Johnny Depp, Milica Đurić i Ana Brnabić
Betaphoto/Sipa Press/Profimedia

- Puffins Impossible je sjajna priča za sve uzraste. Duhovita je, šarmantna, apsurdna, apstraktna i edukativna. Uživao sam radeći na ovom projektu i nadam se da će ponoviti uspeh serijala Puffins. Nevjerovatno je koliko je dobar posao napravljen za samo godinu dana. Oduševljen sam kreativnošću ljudi iz Srbije , izjavio je Johnny Depp.

U Beograd je takođe doputovala i Lady Monica Bacardi, suosnivačica srbijanskog IES studija i produkcijske tvrtke Iervolino & Lady Bacardi Entertainment (ILBE)

image
Monica Bacardi, Johnny Depp, Ana Brnabić i Miloš Biković
Betaphoto/Sipa Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:30