ZABRANJENA LJUBAV

Francuska zgrožena nasiljem u balkanskoj obitelji: ‘Polomili su joj kosti, a sve zbog Srbina...‘

Otac i brat djevojku su pretukli, slomili joj nekoliko kostiju i obrijali joj glavu, a sve zbog veze s mladićem iz Srbije
Ilustracija
 Sameer Al-doumy/AFP

Obitelj iz BiH koja živi u Francuskoj našla se na meti kritika javnosti nakon nasilja nad 17-godišnjom kćeri.

Dnevni avaz piše, pozivajući se na L'Est Républicain, da su otac i brat djevojku pretukli, slomili joj nekoliko kostiju i obrijali joj glavu zbog njezine veze s mladićem kojeg ne odobravaju. Naime, djevojka se zaljubila u 20-godišnjeg mladića iz Srbije, a kad su brat i otac otkrili tu vezu, završila je na Hitnoj s teškim ozljedama.

Lokalni mediji pišu da je mladi par u vezi nekoliko mjeseci. Nedavno su se odlučili i na zajednički život, nakon čega je djevojka odselila iz svojeg obiteljskog doma, no i dalje je bila u dobrim odnosima s obitelji.

Do eskalacije je došlo kad je njezin dečko s obitelji došao u posjet djevojčinoj obitelji. Tada su otac i brat pretukli 17-godišnjakinju, a kad je stigla policija, pokušali su ju sakriti.

Nakon tog su nasilja roditelji djevojke uhićeni, a privedeni su i njezin ujak i ujna. Djevojka je sada pod sudskom zaštitom, a čeka se suđenje njezinoj obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:08