BIZARAN SLUČAJ IZ KUVAJTA

FOTO: LUKAVI PRODAVAČ U RIBARNICI MUŠTERIJAMA UVALJIVAO RIBU S LAŽNIM OČIMA Prevarant je htio da kupci steknu dojam da je riba svježe ulovljena

 
 Twitter

Jednu ribarnicu u Kuvajtu nedavno je zatvorila tamošnja inspekcija nakon što je otkriveno da je vlasnik varao kupce tako što je na ribe koje je prodavao lijepio - lažne oči!

Kako prenosi BBC, lukavi prodavač poslužio se podmuklim trikom kako bi svoju robu prikazao kao "ekstra" svježu, ali razotkriven je nakon što su kupci putem mobilne aplikacije WhatsApp počeli dijeliti video na kojemu se vide kako ribama otpadaju nalijepljene oči.

- Ovo izgleda sumnjivo - komentirao je jedan korisnik Twittera, dok su drugi pak nahvalili vlasnikovu domišljatost i proglasili ga "marketinškim stručnjakom modernoga doba".

Konkurenti dotičnoga prodavača njegovu prijevaru iskoristili su i za svoju samoreklamu - počeli su isticati kako njihova roba nije "kozmetički tretirana", a izradili su i prigodne fotografije na kojima se vidi svježa riba pokraj koje su izložene i kontaktne leće u boji.

Inače, u srpnju ove godine u Kuvajtu je "dolijao" još jedan prodavač koji je svoje ribe punio čeličnim čavlima kako bi dobio na njihovoj težini i tako zaradio više novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:32