‘RASTURILA SI‘

Epska osveta prevarene djevojke: Dečku je u krevet donijela karte za put u Dubai, u kuverti ga je čekalo iznenađenje

Steph na TikToku ima 74.000 pratitelja, a njezina snimka prikupila je više od milijun pregleda

Strgana karta za Dubai

 TikTok

Mlada Britanka odlučila je na originalan način osvetiti se dečku Dillanu koji ju je varao. Zahvaljujući domišljatoj ideji navela ga je da pomisli kako zajedno idu na luksuzno putovanje u Dubai za njegov 21. rođendan.

Priču je na TikToku ispričala Steph, vlasnica tvrtke Foilux koja izrađuje lažne zrakoplovne karte te tako omogućuje kupcima da iznenade bliske osobe poklonom za putovanje na odabranu destinaciju.

- Što biste učinili kada biste saznali da vas je dečko varao?, upitala je Steph pratitelje u uvodu TikTok videozapisa.

- Pa naravno, odvest ćete ga na putovanje iz snova. Dillan slavi 21. rođendan i misli da će ga djevojka odvesti u Dubai. Ali nije Dubai, nego bye bye, započela je priču.

Umjesto da željenu destinaciju ispiše na zlatnoj foliji, Steph je učinila kako ju je tražila prevarena djevojka. Napisala je ‘znam da si varao, kretenu‘. Steph je zatim poruku prekrila zlatnim krugom, koji bi Dillan na svoj rođendan trebao sastrugati.

- Dillan je kreten, zaslužuješ bolje. Velika podrška hrabroj dami koja se udaljila od toksične veze i smislila originalan plan, poručila je na kraju snimke Steph svojoj klijentici.

@foilux Replying to @Chelsea Worthington @foilux the reaction to the fake foil ticket revealing his cheating #BOYBYE #cheaterexposed #foiltickets ♬ Comedy Music - Nissa

Steph na TikToku ima 74.000 pratitelja, a njezina snimka prikupila je više od milijun pregleda. Znatiželjni pratitelji su očajnički željeli doznati što se dogodilo kada je Dillan dobio rođendanski poklon.

Njihova je znatiželja ubrzo zadovoljena, pa je u sljedećem videozapisu Steph pokazala fotografiju karte strgane na pola i poruke koje joj je klijentica poslala.

Evo što je navodno ljutita djevojka prepričala nakon što je uručila poklon dečku.

- I tako, donijela sam mu doručak u krevet i namjerno donijela zagorene kroasane. To mu je omiljeno jelo. Onda je došlo vrijeme za karte. I ranije sam spominjala Dubai, tako da je to očekivao.

- Kada je vidio da je riječ o putovanju, svojim glupim dječjim glasićem mi je rekao: ‘Ma nisi valjda, ljubavi moja... Hahahaah kakav užas‘.

@foilux This customer came to me with a genius idea to catch her cheating boyfriend off guard. She wanted to create a foil ticket to Dubai, his dream destination but expose him. The only thing that will be taking flight is his lies, sorry Dillan ? Major props to this brave lady for walking away from this toxicity and orchestrating this plan ? Hold your head up high, knowing that you deserve better and brighter days are ahead ? #exposingacheater #foiltickets #cheatingboyfriendcaught #triptodubai #holidayreveal ♬ Home - Edith Whiskers

Tvrdi da se zatim digao iz kreveta kako bi potražio novčić kojim bi sastrugao zlatni krug.

- Srce mi je snažno lupalo.

Zatim je opisala što se dogodilo kada je shvatio prevaru.

- Kartu je bacio na pod, a mrvice kroasana su završile na podu. Optužio me i da sam spavala s njegovim najboljim prijateljem. Hahahah, nije znao što bi rekao, kreten.

Mnogi su u komentarima pružili podršku ‘osvetnici‘ (‘Rasturila si‘), ali je jedan korisnik posumnjao da je riječ o dobrom marketingu i da je cijela priča izmišljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:19