DOBIO 8 GODINA ZATVORA

Električar na sado-mazo stranici skupljao muškarce koji su mu plaćali da im odstrani testise, jedan je umro

Regionalni sud u Münchenu osudio je muškarca na osam godina i šest mjeseci zatvora

Njemačka policija; ilustracija

 Annette Riedl/AFP

Njemački sud osudio je 67-godišnjeg električara za težak napad jer je nekolicini muškaraca na njihov zahtjev odstranio testise, pri čemu je jedna osoba umrla, piše Guardian.

Regionalni sud u Münchenu osudio je muškarca na osam godina i šest mjeseci zatvora. Muškarac, čije ime nije objavljeno, na početku je također bio optužen za 'ubojstvo nečinjenjem', ali su tužitelji kasnije odustali od te optužbe.

Optuženi je tijekom suđenja priznao da je na sado-mazohističkim web stranicama nudio 'kastracije' te je rekao da mu je nekoliko muškaraca platilo da ih muči i odstrani im testise.

Tijekom suđenja, muškarac je rekao da je operacije izvodio na kuhinjskom stolu u svom domu u gradu Markt Schwaben te da je svojim žrtvama kazao da je školovani medicinski tehničar.

Rekao je i da je od srpnja 2018. do ožujka 2020. kastrirao ili djelomično amputirao genitalije osmorici muškaraca. No, negirao je odgovornost za smrt jednog muškarca koji je preminuo nekoliko dana nakon što je okrivljenik na njemu obavio zahvat.

Policija je tri tjedna kasnije u kutiji pronašla tijelo preminulog.

Tužitelji su tražili 11 godina zatvora zbog nanošenja teške i opasne tjelesne ozljede. Odvjetnici optuženOg tražili su najviše sedam godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:21