ŠOK U AUSTRALIJI

Dvojica muškaraca se odvezli u park, mlađi starijem prepilio nogu: ‘Sve je bilo po dogovoru‘

Policajac sam već 34 godine, ali nikada nisam imao ovakav slučaj, rekao je istražitelj Gary Hunter.

Cirkularna pila

 Patrick Daxenbichler/Panthermedia/Profimedia

Mlađi muškarac (36) optužen je za ubojstvo starijeg muškarca (66), čije su beživotno tijelo u subotu ujutro pronašli prolaznici u parku u Innisfailu u Australiji. Hitna pomoć mogla je samo konstatirati smrt, javlja BBC.

Policija vjeruje da su dva muškarca imala svojevrstan dogovor da će mlađi odrezati nogu 66-godišnjaku, kojega je otprije poznavao. Zajedno su se odvezli do parka, a 20 minuta kasnije 36-godišnjak odrezao je poznaniku cirkularnom pilom nogu ispod koljena. Osumnjičeni muškarac je otpratio ozlijeđenog muškarca do automobila, a potom pješice napustio poprište krvoprolića. Pronašli su ga u nedjelju kod kuće.

Amputaciju noge navodno je izveo pilom koja je bila u vlasništvu starijeg muškarca. Priroda odnosa dvojice muškaraca zasad nije poznata.

- Policija vjeruje da je između dvojice muškaraca postojao dogovor o amputaciji noge. Policajac sam već 34 godine, ali nikada nisam imao ovakav slučaj, rekao je istražitelj Gary Hunter.

Zasad nije poznato jesu li dvojica muškaraca bila pod utjecajem opijata. Policija moli građane za pomoć ako su svjedočili neobičnom ubojstvu ili ako imaju snimke nadzornih kamera koje bi pomogle u rasvjetljavanju slučaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:15