NOVA PUCNJAVA U SAD-U

Četiri osobe ubijene, ranjena dva dječaka: Uzeo je pušku, stavio pancirku pa krenuo ulicom...

Žrtve su očito bile nasumične, bez odmah poznate veze između njih i napadača
 Drew Hallowell/Getty Images Via Afp

Četiri osobe su ubijene i još dvije su ozlijeđene u pucnjavi u Philadelphiji, a napadač je uhićen, izvijestili su u ponedjeljak navečer lokalni mediji pozivajući se na policiju.

Naoružani napadač, identificiran kao 40-godišnjak, koji je nosio pancirni prsluk otvorio je vatru na ulicama grada u ponedjeljak navečer, ubivši četiri muškarca i ranivši dva dječaka u dobi od 13 i dvije godine u najnovijem izbijanju oružanog nasilja u Sjedinjenim Državama, priopćila je policija. Žrtve su očito bile nasumične, bez odmah poznate veze između njih i napadača.

Policija je nešto prije 21 sat u ponedjeljak, 10 minuta nakon što su gradom odjeknuli pucnjevi, izvijestila o uhićenju osumnjičenog muškarca, dodavši da su pušku i pištolj pronašli u obližnjoj ulici, piše The Philadelphia Inquirer.

Još nema jasnijih pojedinosti o oružanom napadu. Mediji navode da se pucnjava na jugozapadnom dijelu Philadelphije, u Kingsessingu.

Pucnjava se dogodila dan nakon što su u gradu Baltimore, u Marylandu, ubijene dvije osobe ubijene, a 28 ozlijeđeno tijekom kvartovske zabave. Policija je izvijestila da još uvijek traga za više osumnjičenih za tu pucnjavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 19:44