ZABRANA PRISTUPA

Bivšu curu bombardirao porukama i uhodio je u kostimu pingvina: ‘Jednom mi je poslao tu fotografiju...‘

Uznemiravana žena rekla je sudu kako joj je na posao stizalo cvijeće od ‘Pingvina‘

Ilustracija

 Hulu/everett/profimedia/Hulu/everett/profimedia

Nakon što ga je djevojka ostavila, Anthony Price (51) je bivšu partnericu bombardirao porukama i slao joj neželjene darove zbog kojih se bojala ostajati u vlastitom domu. Sad mu je izrečena zabrana prilaska jer ju je uhodio odjeven u kostim pingvina, piše Daily Mail.

Nakon što je petomjesečna veza pukla, Price je bivšoj djevojci poslao fotografiju kako stoji na kružnom toku odjeven u kostim pingvina kako bi privukao pozornost. Priznao je krivnju za uznemiravanje od srpnja do studenog prošle godine, nakon čega je dobio trogodišnju zabranu prilaska i zabranu posjećivanja njenog radnog mjesta.

Na suđenju u Moldu, Priceova bivša partnerica rekla je kako se vjerojatno odijevao u kostim da bi je nasmijao i tako pokušao spasiti vezu, no njoj nije bilo smiješno. Kad bi završavala s poslom, često je okolnim putevima odlazila kući kako bi izbjegla uhodu.

Uznemiravana žena rekla je sudu kako joj je na posao stizalo cvijeće od "Pingvina" te da je promijenila telefonski broj da izbjegne uznemiravanje. Rečeno je da je par bio u vezi pet mjeseci prije nego su prekinuli, kad se situacija s uhođenjem pogoršala bila je prisiljena pozvati policiju.

Žrtva je prestala ići u teretanu te je često noćila kod raznih prijatelja da bi izbjegla konstantno maltretiranje. Ispostavilo se kako je napadač patio od bipolarnog poremećaja te je više puta završavao na hospitalizaciji, a u to vrijeme često je konzumirao i alkohol.

Price je osuđen na 12 tjedana zatvora, uvjetno na 18 mjeseci uz uvjet da posjećuje rehabilitacijske sastanke. Odlukom suda dobio je zabranu prilaska bivšoj partnerici kao i veterinarskoj ambulanti u kojoj radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 22:11