AFERA TRESE BRITANIJU

Bivši ministar zdravstva i ljubavnica napustili supružnike: ‘Radije bih umrla od strasti nego od dosade‘

Dvoje preljubnika, koji iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje djece, navodno već žive zajedno
 Tolga Akmen/AFP

Ljubavnica bivšeg britanskog ministra zdravstva napustila je svog supruga milijunaša i odlučila se okušati u vezi s obeščašćenim Mattom Hancockom (42), izjavili su njezini prijatelji za lokalne medije.

Gina Coladangelo (43) dala je ostavku na mjesto pomoćnice ministra zdravstva samo nekoliko sati nakon što je to učinio i sam Hancock, kada je u javnost procurila snimka njihovog strastvenog poljupca iz ureda u vrijeme strogih pandemijskih mjera.

I bivši ministar Hancock je nakon 15 godina okončao svoj brak sa suprugom Marthom, i to tik prije nego li je afera dospjela u javnost, a dvoje preljubnika navodno već žive zajedno.

image
Martha Hancock
Victoria Jones/Pa Images/Profimedia

Coladangelo je, piše Daily Mail, na društvenim mrežama objavila dva znakovita posta: 'Što duže čekaš, poljubac je slađi' i 'Radije bih umrla od strasti nego od dosade'.

Neimenovani izvori tvrde kako je milijunaš Oliver Tress, vlasnik modnog lanca trgovina Oliver Bonas, ostao shrvan nakon što je saznao za aferu i nakon što ga je supruga ostavila nakon 12 godina braka.

image
Matt Hancock
Matt Dunham

Prijatelji ljubavnika tvrde kako su Hancock i Coladangelo zaljubljeni i kako žele da njihova veza uspije.

Isti izvori kazali su kako se u trenutku Hancockove ostavke par viđao oko šest tjedana, no s obzirom na to da je Coladangelo njegova pomoćnica postala još u rujnu, istražit će se je li njihova veza trajala i prije toga i postoji li sukob interesa.

I Hancock i Coladangelo iz svojih dugogodišnjih brakova imaju po troje djece.

image
Gina Coladangelo i Matt Hancock
Justin Ng/Avalon/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:28