INCIDENT U BEOGRADU

Bijesna srpska pjevačica razbijala aute svog partnera, generala policije: ‘Neka cijela nacija zna!‘

Zbog partnerove nevjere, Ljupka Stević je na autima porazbijala sve prozore i probušila gume prilikom čega se i sama ozlijedila
Ljupka Stević na hitnoj pomoći
 Instagram

Prava drama odvijala se sinoć u beogradskom naselju Voždovac. Naime, pjevačica Ljupka Stević je oko 23 sata porazbijala čak dva automobila u vlasništvu njenog partnera, generala policije Dragiše Simića, piše Nova.rs.

Pjevačica je u silnom bijesu tvrdim predmetom razbila sva stakla i probušila gume na automobilima, prilikom čega se i sama ozlijedila te zatražila liječničku pomoć.

O svemu što se dogodilo, sama je izvijestila na svojem Instagram Storyju:

'Ako kojim slučajem izađe snimak jako čudan, znajte da sam to ja. A šta se zapravo desilo, vidjet ćemo. Javit će nam iz policije Voždovac. Za sad par kopči, ali preživjet ću.'

Nakon toga, objavila je i niz fotografija na kojima se vidi razlupani automobil njenog partnera, na čiji je račun uputila i niz uvreda. U nastavku je pojasnila i što ju je toliko razljutilo:

'Deset godina sam bacila u vodu zbog skotine usrane. Neka cijela nacija zna! Ne stidim se! Sramota me je! Evo ga, veliki j*** koji je jedva dočekao da se vrati i obrne par klinki uz Cialis obavezan!' (Cialis je sredstvo za mušku potenciju)

image
Ljupka Stević i Dragiša Simić
Instagram

Inače, policijski general Dragiša Simić i nekadašnji načelnik Prometne policije, javnosti je poznat po svojoj slabosti na pjevačice, ali i po brojnim uspješnim policijskim akcijama, među kojima je i spektakularno uhićenje člana razbojničke bande Pink Panther.

Pažnju javnosti privukao je prije nekoliko godina upravo zbog Ljupke Stević, nakon što je ona izazvala sudar vozeći automobil marke Bentley, koji je pripadao kriminalnoj grupi Darka Šarića, optuženog za krijumčarenje 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

image
Razbijeni automobil
Instagram

Ovaj događaj izazvao je tada neviđeni skandal, o kojemu su čak i optuženi u slučaju Šarić otvoreno govorili na suđenjima tvrdeći da nije bilo dovoljno to što im je imovina bespravno oduzeta, nego se sad ta imovina rasprodaje na javnim dražbama i daje na korištenje osobama bliskima vlasti, pa čak i ljubavnicama policijskih dužnosnika.

Zbog ovog je skandala uspješna policijska karijera generala Simića naglo prekinuta. Tada je smijenjen s mjesta načelnika policije i optužen za zlouporabu položaja i ovalsti te malverzacije s prometnim kaznama.

Suđenje u ovom slučaju je i dalje u tijeku, a general Simić je više puta odbacio sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:06