HIT NA TIKTOKU

Bijesna djevojka u osvetničkom pohodu: ‘Ovo ti se dogodi kada otkrije da si je prevario na Ibizi‘

Na snimci se vidi kako bijesna dovlači kofer, sada bivšeg dečka, do bazena, a potom u njega baca stvari - jednu po jednu
 Chelsi Carver/TikTok

Muškarac optužen za prevaru dok je bio na odmoru s prijateljima na Ibizi gadno se proveo u osvetoljubivom pohodu svoje djevojke nakon što je sve otkrila.

Ljubavni par bio je na ljetovanju u Egiptu kada je djevojka saznala da joj nije vjeran.

Njezinu reakciju snimio je Chelsi Carver koji je bio s njima na putovanju, a potom je video objavio na TikToku. Na snimci se vidi kako bijesna dovlači kofer, sada bivšeg dečka, do bazena, a potom u njega baca stvari - jednu po jednu.

Carver, koji je snimao video, govori prijatelju: 'Uzela ti je kofer', a dečko joj potom dovikuje: 'Nadam se da će te izbaciti, debela kravo!'.

Video na TikToku pod naslovom 'Ovo se dogodi kad ti djevojka sazna da si je prevario na Ibizi' zasad je pregledan više od 250.000 puta.

@chelsc123 This is what happens when you get caught out for cheating in ibiza ? #foryoupage #cheat #ibiza #cunt #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no - Hip Hop

Mnogi su pritom odobrili njezin postupak:

'Navijam za nju', 'Zaslužuje bolje', 'Trebala mu je u bazen baciti i sve uređaje, vrijednosti i avionsku kartu', glase neki od komentara.

No dečko je nakon svega za the Sun komentirao kako je uopće nije prevario.

Kazao je da je prije putovanja na Ibizu prekinuo s njom, no da su već imali dogovoren put u Egipat te su tamo odlučili otići kao prijatelji.

'Nisam je prevario jer sam prije prekinuo vezu. Otišli smo u Egipat i u avionu sam joj rekao da sam bio s drugom. Ponašala se kao da se ništa nije dogodilo. Napravila je ovo, dok sam pio piće kraj bazena, a ona je dobila poruku da je to što sam joj rekao - istina', ispričao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 21:09