TAJNA SVADBA

Berlusconi oženio mlađahnu Francescu

Bivši trostruki talijanski premijer, 77-godišnji Berlusconi, oženio je ponešto mlađu, 28-godišnju Francescu Pascale

Ako je vjerovati izvoru bliskom bivšem talijanskom premijeru, a na istoga se poziva britanski list Daily Mail, Silvio Berlusconi je oženio dosadašnju zaručnicu Francescu Pascale na tajnom vjenčanju u svojoj privatnoj kapelici.

Vijest glasi: bivši trostruki talijanski premijer , 77-godišnji Berlusconi, oženio je ponešto mlađu, 28-godišnju Francescu Pascale, bivšu televizijsku novinarku, u kapelici koja se nalazi unutar njegove vile u blizini Milana, a sve se u diskreciji desilo još prije tri tjedna.

BERLUSCONIJEVA DJEVOJKA 'Svi su ga iskorištavali. Prodavali su mu kilogram mahuna za 80 eura'

Informaciju o Berlusconijevom trećem vjenčanju, potvrdila je i starleta Marythell Polanco, jedna od njegovih escort-djevojaka, koje su dolazile na tzv. „bunga-bunga“ zabave. Ona je ispričala kako je vjenčanje održano 8 ili 9 listopada, ali zbog profesionalnih obaveza, nije bila prisutna. Marythell Polanco je, očito, bila u prvoj ligi Berlusconijevih priležnica, a on joj je, kao dokaz vlastite naklonjenosti, pomogao napisati pjesmu „Bunga Buna“, koja se sada emitira na talijanskim radio-postajama. Inače za nju se prvi puta čulo na procesu koji je protiv Berlusconija vođen zbog nekadašnjih orgija u njegovoj vili. Tom prilikom je priznala kako je izvodila striptiz, a za to vrijeme na licu je nosila masku s likom Baracka Obame.

Istovremeno s objavom informacije o tajnom vjenčanju, plasirana je i vijest prema kojoj je Francisca Pascale zatražila odštetu od deset milijuna eura od bugarske glumice Mihaele Boneve, koja je u intervjuu na jednoj televiziji, izjavila da je nova Berlusconijeva supruga – lezbijka. Navodno su njih dvije imale i ljubavnu vezu, što je podatak za koji nova gospođa Berlusconi, izgleda, drži da bi mogao narušiti njezin dobar glas na društvenoj sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 14:48