‘PAPI‘ NA MREŽAMA

Berlusconi osvanuo na TikToku, svima na pamet pala ‘bunga bunga‘: ‘Nije mi cilj privlačenje mladih djevojaka...‘

Berlusconi se pratiteljima obratio u svom prepoznatljivom stilu

Silvio Berlusconi i Marta Fascina

 Lapresse/Ddp Usa/Profimedia/Lapresse/Ddp Usa/Profimedia

Kontroverzni talijanski političar i bivši lider te zemlje Silvio Berlusconi našalio se kako njegovo nedavno pojavljivanje na društvenoj mreži Tik Tok nije bilo s ciljem privlačenja mladih djevojaka. Štoviše, 85-godišnjak koji je poznat po svojim zabavama s "bunga bunga djevojkama", novom je objavom dobio na pozornosti na društvenim mrežama, a mladi su mu sve skloniji. Njegov je cilj, kako je rekao, dobiti glasove mladih birača uoči izbora u kojima, kako procjenjuju ankete, više od 40 posto ljudi još nije donijelo odluku za koga će glasati.

Kako javlja britanski The Telegraph, Berlusconi se pratiteljima obratio u svom prepoznatljivom stilu.

- Obraćam se svima iznad osamnaest godina. Mislite li da me želite upoznati sa svojim djevojkama i prijateljicama? Da bar! Ali ne, od vas zapravo želim da izađete na birališta i glasate za nas, za Forza Italia - rekao je.

Njegovo obraćanje neki mladi Talijani shvatili su kao seksističko. Guardian podsjeća da ga je njegova treća supruga Veronica Lario ostavila zbog njegovih odnosa s mlađim ženama, među kojima su bile i televizijske voditeljice, kao i tinejdžerke manekenke.

Tako je 2015. bio optužen da je mladoj marokanskoj plesačici Ruby the Heart Stealer (u slobodnom prijevodu Ruby Kradljivica srca), čije je pravo ime Karima El Mahroug platio za seks. Njegova trenutna partnerica je više od pola stoljeća mlađa, Marta Fascina ima samo 32 godine.

Unatoč svemu tome, vjeruje se da će Berlusconijeva stranka ostvariti izvrstan rezultat na izborima te da će sudjelovati u novoj talijanskoj vladi. Forza Italia stranka je koja je dio desne koalicije u kojoj je Liga Mattea Salvinija te stranka Braće Italija koju vodi Giorgia Meloni, a za nju se vjeruje da bi mogla postati prva talijanska premijerka.

Na svom TikToku Berlusconi se našalio rekavši kako je ljubomoran na Talijane zbog njihove mladosti i citalnosti. "Ispalio" je i šalu o sebi, Joeu Bidenu, Vladimiru Putinu te papi Franji koji se zateknu u padajućem zrakoplovu bez dovoljno padrobrana.

@silvio.berlusconi Salve ragazzi, ci siamo incontrati per la prima volta su #TikTok, che per quanto mi riguarda avrei preferito chiamare Tik Tok Tak. Cosi è più completo! Vi ho detto che vi avrei intrattenuti su argomenti che possono riguardarvi da vicino. Ma ho pensato anche che per mantenere i rapporti con gli altri bisogna tendere alla massima cordialità. Uno degli strumenti per arrivare a farlo sono le #barzellette, perchè sono terapeutiche. Poi penseremo a parlare di programmi. Tik Tok Tak! #silvioberlusconi #berlusconi #forzaitlia🇮🇹 ♬ suono originale - Silvio Berlusconi

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:19