SVAKA ČAST!

BAKA IRMA POSTALA SENZACIJA NA FACEBOOKU S 93 godine otišla volontirati u afričko sirotište, njezin moto je: 'Život treba proživjeti, ne preživjeti'

 
 FACEBOOK

Irmi su 93 godine i upravo je otputovala u Keniju, gdje će tri tjedna volontirati u sirotištu, pohvalila se jedna od njezinih unuka na Facebooku i učinila svoju bakicu zvijezdom u Italiji.

Irma se oslanja o štap, ali drugom rukom sama vuče crveni kovčeg, otkriva fotografija koju je ponosna unuka Elisa Coltro objavila na društvenoj mreži uz poruku: "Evo moje bakice Irme, mlade duše od 93 godine, koja je jučer navečer otputovala u Keniju, u jedno selo gdje će biti mažena i pažena, ali u sirotištu".

- Ma pogledajte ju samo! Može li je itko zaustaviti? - napisala je unuka i objasnila kako je njezina baka primjer čovjeka koji zna da život treba proživjeti, a ne preživjeti.

U manje od dva dana, Elisina objava podijeljena je više od 7000 puta, a prikupila je i tisuće oduševljenih komentara.

Talijanski tisak odmah se zaljubio u baku Irmu, a od njezinih bližnjih doznao je kako je vremešna Talijanka kao 26-godišnjakinja ostala udovica i sama je podizala troje djece.

Baka Irma već neko vrijeme podupire sirotište, koje je u Keniji u Africi utemeljio misionar iz njezina zavičaja blizu Venecije, pa je konačno odlučila kako će i ona osobno, ali ipak u pratnji kćeri, upravo ondje volontirati nekoliko tjedana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:47