‘NIKAD VIŠE‘

Amerikanka posjetila Balkan pa ‘poludjela‘ na jednu državu: ‘Užas, svi su mi stalno prilazili! A tek najgora stvar...‘

Svojim pratiteljima je preporučila da izbjegnu Skoplje i posjete neki drugi dio zemlje, poput Ohridskog jezera

Video u kojem se Lena požalila na iskustvo u Skoplju

 TikTok/sowonthego

Lena, tiktokerica iz Amerike koja objavljuje svoja putovanja i doživljaje iz raznih zemalja, požalila se na Sjevernu Makedoniju kao najgoru europsku zemlju koju je posjetila, prenosi Blic.rs.

Najlošije iskustvo, kaže, imala je u glavnom gradu Skoplju i svojim pratiteljima preporučila da posjete neki drugi dio zemlje ako planiraju putovati tamo.

- Ljudi su mi trubili na ulici, derali se na mene i stalno mi prilazili. Mislila sam si da je to stvarno previše - ispričala je.

@sowonthego Replying to @Asma I will say that it was beautiful but being Black and a solo woman felt like a lethal combination and I was just so uncomfortable #travel #traveltok #solotravel #solofemaletraveler #blackgirltiktok #blacktravel #blackwomentravel #blacktravelfeed #blacksolotravel #bipoctravel #woctravel #skopje #macedonia #northmacedonia ♬ original sound - Lena | Travel Creator

Primijetila je puno ilegalnih taksija koji su skupo naplaćivali vožnje i zbog kojih se osjećala nesigurno. Najveći problem tijekom pokušaja pronalaska boljih taksi službi, dodaje, bila je činjenica što ne zna makedonski jezik.

- Navikla sam da mi naplaćuju više jer sam turist, ali suludo je da su vožnje skuplje nego u mom rodnom gradu, Los Angelesu - požalila se.

Stoga, upozorila je sve da preskoče Skoplje i umjesto grada posjete Ohridsko jezero koje je opisala kao prekrasno.

- Čula sam i od drugih žena da su imale slična iskustva, dakle izbjegnite Skoplje. Nikad se tamo neću vratiti - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:32