OBJAVLJENE SNIMKE

Alarm u Grčkoj nakon pregledavanja snimki: ‘Vidjeli smo da su ušli u zemlju, a nismo ih uhitili‘

Prema riječima iskusnih policajaca, udarac palicom po glavi također može predstavljati pokušaj ubojstva

Prevoženje navijača u Grčkoj

 Screenshot Video/

Policija pregledava snimke sigurnosnih kamera oko stadiona AEK-a kako bi pronašla ubojicu navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29). Snimke se pregledavaju kadar po kadar, a kako prenosi OPEN, traga se i za drugim hrvatskim huliganima iz zagrebačkog Dinama koji bi mogli sudjelovati u incidentima. Naime, grčka policija je uvjerena da su neki Boysi zapeli i dalje u Grčkoj pa je, pišu grčki portali, temeljna ideja njihovog pronalaska ta da se opetovano pregledavaju snimke njihovog ulaska u zemlju.

- Snimljeni su kako ulaze u zemlju, ali nigdje nije zabilježeno da su izašli.

Nadalje, policija sada proučava fotografije svih udaraca koje je 29-godišnjak zadobio, bilo palicom ili bakljom. Prema riječima iskusnih policajaca, udarac palicom po glavi također može predstavljati pokušaj ubojstva.

U međuvremenu je započelo prebacivanje pritvorenih optuženika koji će biti smješteni u ukupno 16 kazneno-popravnih ustanova u zemlji, podijeljeni u male skupine od po 3 osobe.

Također, skupina od osam optuženih bit će prebačena u zatvore Avlona, ​​a skupina od šest drugih bit će pritvorena u Korydallosu.

Video snimku prebacivanja optuženika možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 06:08