PRAVA KOMBINACIJA SASTOJAKA

Skuhali smo novu Dobru hranu i sad želimo vaše mišljenje!

Evo kako smo ušminkali našeg gurmana među portalima!

Ove godine punimo petu godinu! Družili smo se s ljudima koji su odlučili ostaviti sve iza sebe i raditi ono što vole, pričali ste nam o projektima koje želite pokrenuti, veselili smo se vašim uspjesima i trudili se kuhati vam samo dobru hranu.

Odlučili smo ušminkati našeg gurmana među portalima kojeg vam sada s ponosom predstavljamo. Svakodnevno vas okupljamo oko našeg stola i samo u ožujku nas je prema DotMetrics Audience istraživanju posjetilo 179 103 stvarnih korisnika, koji su stranice portala pregledali čak 1 575 165 puta.

Puno smo radili, nova Dobra hrana još nije ono što želimo i nedostaje joj još šmeka i začina, ali s vama kuhamo pravu kombinaciju tako da ona bude baš Dobra hrana. Zato vas pozivamo da nam kažete što biste još htjeli, što nedostaje, što vam je dobro i da svojim prijedlozima i sugestijama sudjelujete u kreiranju boljeg i modernijeg portala.

Što vi mislite?

Do 6.svibnja paralelno pratimo “staru”, ali i “novu” Dobru hranu na novi.jutarnji.hr/dobrahrana. U svakom trenutku možete usporediti promjene koje uvodimo, a svoje mišljenje izrazite putem ankete koju možete vidjeti na dnu portala (novi.jutarnji.hr/dobrahrana), slati nam mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poslati poruku na Fejsu.

Što smo skuhali do sada?

Novi portal je moderan i, što već sada možete primijetiti, brže se učitava. Uveli smo i nove rubrike kao što su Vodiči i Dobri savjeti, a sadržaj za kojeg mislimo da ne biste trebali propustiti nalazit će se u rubrici Izbor urednika. Također, više pažnje posvetit ćemo video sadržaju što nas jako veseli.

Mobiteli i Dobra hrana

Novi portal napravljen je u responsive tehnologiji, što znači da mu korisnici mogu pristupati s različitih uređaja – računala, tableta te mobilnih . Budući da se radi o jednoj platformi, a ne dvjema kao do sada, korisnici mobilnih telefona mogu, osim vijesti i događaja, pregledavati i ostale povezane sadržaje koji su dosad bili rezervirani isključivo za desktop verziju portala. S obzirom na promjene koje se uvode, korisničko iskustvo nedvojbeno je bolje u što ste se vjerojatno već uvjerili prilikom dolaska na portal putem mobitela.

Nešto kao zaključak

Eto, ovdje je ukratko navedeno ono što planiramo s našim medijskim gurmanom, ali to je tek početak i vjerujemo da će uz vašu pomoć Dobra hrana dobiti novi elan. I dalje ćemo se družiti uz neku dobru hranu, veseliti se novim i slušati vaše priče i prepričavati ih dalje, ali u novom i boljem ruhu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:41