ODGOVORNO POSLOVANJE

‘Zajedno za Zagreb‘: Menadžment i zaposlenici Janafa odrekli se dijela primanja za žrtve potresa

Kao iznimno uspješan i društveno odgovoran gospodarski subjekt, osjetili smo potrebu i dužnost financijski pomoći, poručuju iz tvrtke
Potres u Zagrebu
 Ronald Gorsic/Cropix

Kao Društvo koje je prihvatilo koncept društveno odgovornog poslovanja, JANAF d.d. ostvarivanjem izvrsnih poslovnih rezultata stvorio je preduvjete za ulaganje značajnih sredstava u realizaciju društveno odgovornih projekata te navedenom potporom pomaže lokalne zajednice i pridonosi razvoju društva u cjelini, priopćili su danas iz tog društva.

S obzirom na izvanredne okolnosti izazvane potresom koji je pogodio Zagreb i širu okolicu, Uprava, menadžment i zaposlenici Društva odazvali su se akciji „Zajedno za Zagreb“ odrekavši se dijela svojih primanja za pomoć ugroženim sugrađanima i sanaciju šteta nastalih na građevinama te je JANAF i putem donacija udrugama i institucijama dodijelio sredstva za popravke objekata oštećenih u potresu.

- Kao iznimno uspješan i društveno odgovoran gospodarski subjekt, osjetili smo potrebu i dužnost financijski pomoći u saniranju šteta nastalih potresom“, istaknula je Uprava JANAF-a dodavši kako u poslovanju uvijek ističe važnost društvene odgovornosti kako investiranjem u zaposlenike i implementacijom najmodernijih tehnologija i tehnoloških procesa kojim pokazujemo najvišu razinu odgovornosti prema okolišu, tako i potporom društvenoj zajednici.

Isto tako, JANAF je prepoznao multimedijalni projekt „Potres u Zagrebu“ kao projekt koji na jednom mjestu slikom, riječju i filmom podsjeća na štete koje je ostavio potres i na ljudima i na građevinama te prikazuje solidarnost koja je potaknuta uslijed te elementarne nepogode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:14