TREBAJU LI OTIĆI?

Zastupnice objavile viralnu video poruku: ‘Pišite nam, sve ćemo večeras pročitati u Saboru!‘ Mi vas isto pitamo u anketi

Saborske zastupnice stranke Možemo!, Urša Raukar Gamulin, Ivana Kekin i Sandra Benčić pozvale su pratitelje da preko društvenih mreža stranke sudjeluju u saborskoj raspravi

Ivana Kekin, Sandra Benčić i Urša Raukar Gamulin

U tijeku je burna rasprava u Hrvatskom saboru o njegovom raspuštanju, uvrede pljušte na sve strane, zastupnik HDZ-a Goran Ivanović čak je i spjevao bećarac o Peđi Grbinu i Sandri Benčić, a 10 zastupnika izgubilo je pravo govora zbog opomena.

I dok se u sabornici događa nešto na što smo navikli, prije početka sjednice dogodilo se nešto nesvakidašnje. Naime, saborske zastupnice stranke Možemo!, Urša Raukar Gamulin, Ivana Kekin i Sandra Benčić pozvale su pratitelje da preko društvenih mreža stranke sudjeluju u saborskoj raspravi.

- Pozivamo te da u raspravi o raspuštanju Sabora danas sudjeluješ zajedno s nama! Pošalji nam zašto smatraš da Plenković i njegova Vlada moraju otići, bilo u komentarima, bilo u porukama, a mi ćemo ih pročitati u sabornici, jer želimo da se danas vaš glas zaista čuje.

Obećali smo ostati s vama - jednom nogom na ulici, drugom u institucijama. Upravo sad, u 15:00 kreće rasprava o raspuštanju Sabora. Trajat će do dugo noć, a mi ćemo sigurno biti do samog kraja. Otpor ide dalje!

Korisnici su njihov poziv ozbiljno shvatili i ostavili velik broj komentara kako na Instagramu, tako i na Facebooku, a vi nam recite smatrate li da treba raspustiti Sabor i ići na prijevremene izbore odmah ili je pametnije sačekati da Vlada objavi datum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:07