oborili rekord?

Vukovarsko-srijemski HDZ prikupio više od 25.000 potpisa za župana; Banožić: ‘Pobjeđujemo u 1. krugu‘

Ovo je impresivna brojka koja nam daje snagu za izbore, ali i obvezu kako ćemo se ponašati kao vodeća stranka u županiji, kaže Banožić
Mario Banožić i Damir Dekanić
 HDZ

Iz HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije pohvalili su se kako su za kandidaturu Damira Dekanića za župana, te njihove liste za Županijsku skupštinu, prikupili čak 25.561 potpis. To je vjerojatno rekordan broj općenito u Hrvatskoj koji, doduše, ne mora ništa značiti, ali predsjedniku vukovarsko-srijemskog HDZ-a i ministru obrane Mariju Banožiću to govori samo jedno.

image
Vukovarsko-srijemski HDZ predao potpise
HDZ

- Proteklih tjedana svjedočili smo lažnim i friziranim predizbornim anketama, a ova podrška je najbolji pokazatelj i jednostavno govori da Damir Dekanić pobjeđuje u prvom krugu izbora za župana, kao i lista HDZ-a za Županijsku skupštinu. Ovo je impresivna brojka koja nam daje snagu za izbore, ali i obvezu kako ćemo se ponašati kao vodeća stranka u županiji, rekao je Banožić.

image
Damir Dekanić
HDZ

Dekanić je dodao kako je „ogroman broj potpisa jamstvo da HDZ ostaje vodeća stranka u Vukovarsko-srijemskoj županiji s novim ljudima i novom snagom”.

image
Vukovarsko-srijemski HDZ predao potpise
HDZ
image
Vukovarsko-srijemski HDZ predao potpise
HDZ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:01